Bollywood sterren vieren kerst in Hong Kong

Een scala aan Bollywood sterren zullen op 25 december in Hong Kong een spectaculaire show verzorgen met als titel ‘Chandni Chowk to Hong Kong‘. Het concert, dat georganiseerd wordt door Carving Dreams Live, brengt een aantal grote Bollywood sterren bij elkaar waaronder Akshay Kumar, Bipasha Basu, Priyanka Chopra, Ameesha Patel, Riya Sen, Aarti Chabbria, Punjabi Rapper-Bohemia, Himesh Reshammiya en Sajid Khan als gastheer.

Volgens Afsar Zaidi van Carving Dreams Live is er geen betere manier om Kerst te vieren, een ieder wordt vrolijk bij het horen en zien van de ongeëvenaarde dansnummers van Bollywoodsterren. De grootste ster van de avond, Akshay Kumar, is vanaf 16 januari te zien in zijn nieuwe film ‘Chandni Chowk To China’. De film is geregisseerd door Nikhil Advani en naast Akshay spelen ook Deepika Padukone, Bollywood veteraan Mithun Chakraborty en Hong Kong veteraan Gordon Liu een rol.

Chandni Chowk To China‘ is de eerste Bollywood film die in China is opgenomen. Voor Warner Bros is de film de tweede Bollywood productie.

16 REACTIES

 1. ik wens julie een zalige kerst een een prettig niewjaar 2009 heel leuk voor julie .xxxx Love yours film xxxxxxxxxx liefst van julie fan

 2. Een vriend van mij is ook acteur en hijis ook van plan naar bollywood en hollywood te gaan.En ik zweer het hij is echt een groete talent.

  Hij heeft ook kennis gemaakt met bollywood steren zo als AKKI SRK PRINKA KREENA BIG B ASY SALKAN BOBY AMIR en heel veel andere.

  Hij speelt tijdelijd in (GTST) EN (ONM) en was eergisteren te zien op onm en gisteren was die herhaling.

  Zijn naam is Wahidullah Dadwal maar staat ook bekend als (PASHTUN) zijn offil achter naam en is 18 jaar oude AFGHAAN.

 3. wie iemand weneer er weer filmfare awards wordt gehouden en weneer de genomineerde bekend worden gemaakt?

 4. jaah karimm zal welll hoor! haah volgensmij heb je gewoon je eigen gegevens opgegeven… grapjas 😀 hihi

 5. yo mensen als jullie het niet over wahidullah dadwal gelofen
  hoeft niet persee maar dan hoef je ook geen domme dingen te zeggen zoals wat afg stilo-boy zegt en turkyjaa girl maar ja hij is op de krant gekomen heb ik gezien !! als je naar google gaat ga dan wahidullah dadwal intyppen dan zul je alles zien !

 6. en trouwens afg boy jij moet je hellemaal schamen zogenaamt afghaans als je afghaans was dan was je voor hem opgekomen voor je land genoot duss schaam je en als je die foto´s en video op google ziet dan moet je hellemaal schamen ! als en zogenaamde afghaan ziet je nu voor schut ! en wahidullah is als en echte afghaan en held die voor zijn eiegn land will opkomen! ey brother ga negatiefen dingen zeggen over mensen als je zelf wat bent! als je geen ene moer bent hou dan ff je kaken opelkaar!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.