Miss UK maakt Bollywood debuut

Na dat een groot aantal modellen haar zijn voorgegaan, is het nu de beurt aan Miss UK 2008, Lisa Lazarus, om de wereld van Bollywood te betreden. De 21-jarige schoonheidskoningin, zonder acteer ervaring, heeft een rol in de wacht gesleept waarop menig nieuwkomer jaloers zal zijn. Ze wordt namelijk de tegenspeelster van Bollywood hunk Salman Khan in zijn nieuwe film ‘Veer’. Het model uit Wales, dat momenteel radiologie aan de Universiteit van Londen studeert, heeft diverse nationale en internationale schoonheidswedstrijden gewonnen. Daar Bollywood films erg geliefd zijn bij het Britse publiek, heeft ze geen moment getwijfeld toen ze benaderd werd voor de nieuwe film van Salman. Katrina Kaif is een van haar grote idolen en nu heeft ze de kans om naast Katrina’s vriend te schitteren.

Hoewel Lisa inmiddels al gestart is met de opnames, zal ze nog wel hard moeten werken om het Hindi en de Bollywood pasjes onder de knie te krijgen. Ze is gek op India en hoopt dan ook een carrière in Bollywood op te bouwen.

9 REACTIES

  1. ze ziet er wel veel beter uit dan miss india holland ze kan wel een carriere krijgen maar GIRL heeft ook een beetje geleik zkr heeft ze eerst proberen te komen in hollywood

  2. nou ja idd omdat hollywood ze niet wil hebbn dan maar bij bollywood he nou je moet tog egt wwel heel goed acteren als je een goeie bollywood film wilt maken pfff

  3. pfffff o my god jullie hebben egt geen leven .een beetje type wat jullie van haar vinde ga tog iets nuttigs doen man er zijn genoeg leuke dinge te doen in het leven rare people hier (altijd wel die afganen menn . layster

    veel kusiis prinses Tha Qeuun

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.