Lara en Dino krijgen VIP behandeling bij NBA

Bollywood sterren Lara Dutta en Dino Morea zijn onlangs naar Los Angeles afgereisd voor een VIP weekend met Amerika’s nationale basketball bond, de National Basketball Association’s oftewel de NBA. Nadat ze uitgebreid over Amerika’s basketball geschiedenis waren geïnformeerd en een wedstrijd hadden bijgewoond, maakten ze kennis met hun meest favoriete speler, Kobe Bryant, die de grootste aanwinst is voor het team van de LA Lakers. Tijdens de pauze van de wedstrijd ontmoetten Lara en Dino Hollywood acteurs Jack Nicholson en Andy Garcia.

Daar Lara een gote fan is van Jack, kon zij haar lol niet op toen ze met elkaar in gesprek raakten over de Indiase filmindustrie en Andy Garcia vertelde dat hij naar Bollywood films kijkt. Verder heeft de voormalige schoonheidskoningin nog met de cheerleaders van de Lakers gedanst en hen een aantal Bollywood pasjes geleerd. Los van haar bezoek aan NBA was Lara ook in Los Angeles voor het huwelijk van Bill Cusack, de broer van de bekende Hollywood acteur John Cusack. De mooie actrice vond het erg bijzonder om de hele dag door te brengen met de Cusack clan. Niet alleen vanwege haar opvallende schoonheid maar ook vanwege haar sari wist Lara tijdens het huwelijk alle aandacht op zich te vestigen en vast te houden.

7 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.