Kylie Minogue gaat samenwerken met Rahman

Kylie Minogue gaat samenwerken met RahmanDe beroemde popzangeres Kylie Minogue gaat binnenkort een nummer opnemen met de eveneens bekende Bollywood muzikant AR Rahman. Nadat Madonna vanwege haar scheiding geen interesse getoond had voor zijn voorstel en Rihanna een enorme som geld vroeg, heeft AR Rahman Kylie Minogue benaderd. De Australische zangeres die meer dan 60 miljoen cd’s verkocht heeft, gaat in januari 2009 naar India om een nummer met Rahman op te nemen.

Naar het schijnt krijgt de zangeres daarvoor 1 miljoen dollar. Het nummer is bestemd voor de film ‘Blue’ met Akshay Kumar, Sanjay Dutt en Lara Dutta. De prodcers van film willen graag dat Kylie ook een videoclip opneemt voor het nummer. Hoewel alles nog niet contractueel is vastgelegd, is het vrijwel zeker dat de samenwerking doorgaat. Ondanks de recente aanslagen heeft Kylie aangegeven niet bang te zijn om naar Mumbai af te reizen. Met productiekosten van zo’n 28 miljoen dollar, hetgeen hoger ligt dan Rajnikanth’s veelbesproken film ‘Endhiran’, wordt ‘Blue’ de duurste Bollywood productie.

5 REACTIES

  1. Zo, wat een combi. Rahman en zei. Dat belooft wel wat.
    Maar wat is nou echt het duurste film? Maar was ‘Dashavataram’ van Kamal Hassan niet de duurste film?

  2. DUURSTE FILM EN GROOTSTE FLOP HAHAHAAH. Owh please zeg, Akshay en Lara Dutta dat is toch geen cast whahaah. Leuk voor kylie lekker een leidje inzingen en 1 miljoen verdienen.. oh heerlijk zeg. Ik zing beter dan haar maarjah.. ik heb geen naamsbekendheid he :p

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.