Politie beëindigt illegale Bollywood handel

Politie beëindigt illegale Bollywood handelHet Haags Economisch Interventieteam (Heit) heeft deze week mede naar aanleiding van aanhoudende klachten een onderzoek ingesteld op de Haagse Markt aan de Herman Costerstraat te Den Haag. Het Heit team kreeg meerdere klachten vanuit de Hindoestaanse gemeenschap dat een marktkoopman uitsluitend gekopieerde Bollywood dvd’s te koop aanbod. Ook kopers klaagden omdat de gekochte dvd’s het lang niet altijd deden en van een zeer beroerde kwaliteit waren.

Het controleteam betrapte twee mannen van Pakistaanse afkomst (23 en 32 jaar) die de dvd’s te koop aanboden.Enkele van de aangetroffen illegale kopieën. Zelfs de nieuwste Hindi tekenfilm die binnenkort wordt uitgebracht door Yash Raj & Walt Disney genaamd Roadside Romeo lag in gekopieerde versie op de kraam. Het Haags Economisch Interventieteam nam ruim 2200 illegale dvd”s in beslag. Beide verdachten bekenden hun illegale praktijken en kregen een proces-verbaal.

19 REACTIES

 1. is goed voor hun want je krijg je geld niet terug als je gaat vragen

  ten eerste beeld is klote sommige beelden loopt niet door en bepaal de dvd speler niet het is de beste als de orginal kijkt of huurt

 2. er worden zoveel dvd’s illegaal verkocht!

  zielig voor hun maar als de kwaliteit niet 1 keer goed is moeten ze ook niet meer gaan kopen !!!

 3. EGT JAMMER!! GELUKKIG HEB IK DAAR GISTEREN 10 DVD’S GEKOCHT…
  GOLMAAL,YUVVRAH,DOSTANA,ENZ…
  EGT DOM..
  DE DVD’S WAREN VAAK VAN GOEDE KWALITEIT EN VAN EEN GOEDE PRIJS. EN ALS EEN DVD EEN KEER NIET EEN AL TE BESTE KWALITEIT HEEFT IS DAT NIET ERG WANT ZE ZIJN ERG GOEDKOOP….
  STOM!

 4. In Beverwijk kun je al meteen de dag na de filmrelease, het film in dvd krijgen met meestal goede beeldkwaliteit.

 5. Beter man! Ze verkopen daar echt eerste klas TROEP!!!
  Had daar een keer 3 dvd’s gekocht…niet 1 daarvan deed het correct!

 6. Misschien word het tijd om geen illegale DVD’s meer te kopen ,maar originele van KMI a 3.50 per stuk?

 7. Ik kocht in het begin ook kopie’s onder het mom: goedkoper dan de originelen. En toen kwam ik erachter dat de kopie’s tal van mankementen hadden, zoals opeens geen ondertiteling, slecht beeld, etc. Het ergste vond ik dat ik een keer een originele had gekocht, en het met een kopie had vergeleken, ik erachter kwam dat de kopie ook nog eens NIET compleet was, er waren stukken weggeknipt, en dan niet 1 keer, maar meerdere malen.

  Ik wilde het voor de zekerheid nog eens controleren, en had weer 1 kopie met 1 originele gekocht. En weer hetzelfde! Waar ik ook van baalde is dat mensen volhouden dat het originelen waren, zo irri. Ik ben sinds een paar jaar op originelen overgegaan, en dat is voor mij een hele verbetering!!

  haha, Govinda en beverwijk zijn niet de enigsten. Bij lange na niet. Hoop dat het goed wordt aangepakt, zodat winkels, en internetsites(ja die ook) originelen gaan verkopen en blijven verkopen. Originelen zijn zoveel beter!

 8. ik vind het ook slecht ik heb er zo veel films gehaald slechte kwa;iteit ik vind gewoon dat die mensen hun geld terug moeten krijgen die die film,s gekocht

 9. zo dat is een begin,t wordt spannender,beverwijk baalt denhaag baalt rotterdam baalt,nu word het tijd dat er weinig videotheekhouder over blijft,woont zelf in rotterdam zuid,films worden daar als groente verkocht,ik bedoel verotte groenten,mn zegt dat t meeste die de bollywood films illegaal uitbrengen in rotterdam zuid woont,nu is het dat ieder ieder dr schuld gaat geven,geld verdienen word nu moeilijk,ik zeg werk nu liever voor een baas,want nu komt de bollywood crissis pas maar op……..en laten we eerlijk zijn ze zijn allemaal 1 pot nat,en leugens,door dit kan pathe eindelijk een winst boeken,omdat de film ek tha tiger niet geleverd kan worden,is nu balen…

 10. zo echt mooi nieuws,nu zullen de videotheek houder een brander moeten kopen,om te branden,kijk ze hebben een videotheek houder opgeruimd in rotterdam west,,,nu zal rotterdamzuid volgen,en zo ook de beverwijk,t leuke is dat ieder videotheekhouder nu bang is,,en dat komt om de hoofd inspecteur van bollywood in denhaag,,,volgende week grote nieuws,,let maar op.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.