Bollywood in Stadsschouwburg Utrecht

Op zaterdag 7 februari presenteert Stadsschouwburg Utrecht voor de tweede keer de eigen productie NATRAJ, een unieke avond waarin zo’n 60 dansers in twaalf dansen zicht geven op de enorme rijkheid en verscheidenheid van de Indiase dans. Het programma wordt samengesteld door Raj Mohan en geeft ruimte aan klassieke dansen als als Bharata Natyam en Kalaripayyat, maar ook aan Bollywood, Surinaamse folklore en allerlei onconventionele crossovers. Het programma begint om 20.00 uur en wordt uitgevoerd door amateurs en professionals, kinderen en volwassenen.

2 REACTIES

  1. super!!! er mogen wel meer van dit soort indiase dans avonden komen, want die shows van oa abi en ashwaria wordt helaas elke keer afgeblazen, zo kan je nog af en toe genieten van een stukje cultuur anders moet je zo ver reizen naar India. ;-)))

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.