Mallika krijgt Multicultural Diversity Award

Mallika krijgt Multicultural Diversity AwardBollywoods ‘hottie’ Mallika Sherawat heeft vriend en vijand verrast met haar Amerikaanse onderscheiding. De actrice zal de Multicultural Motion Picture Association’s Diversity Award zondag in Californië in ontvangst nemen. De ceremonie vindt plaats in de Universal Studios en zal bijgewoond worden door vele beroemdheden uit de film- en televisiewereld. De award, bestemd voor artiesten die zich weten te onderscheiden met hun unieke talent om het publiek te laten lachen en ontroeren, is eerder toegekend aan bekende Hollywood actrices als Salma Hayek, Monica Belluci en Halle Berry.

Een zeer verraste Mallika dacht eerst dat het om een grap ging en zei in een interview dat er wel vreemdere dingen gebeuren dan een Bollywood actrice die een Hollywood award krijgt. “Bijvoorbeeld een knappe donkere man in het Witte Huis”, aldus Sherawat die op bescheiden toon vervolgde dat ze nog lang niet het kaliber heeft van de Hollywood actrices Salma Hayek, Monica Belluci en Halle Berry. Mallika was onder meer naast Jackie Chan in een kleine rol te zien in de Hollywood actie comedy ‘The Myth’ en werkt momenteel ‘Hiss’, een Bollywood- Hollywood co-productie van Jennifer Lynch en Robert Kurtzman.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.