Bollywood show Bharati bijna uitverkocht

De Indiase Bollywood show Bharati is nog maar twee weken te zien in Nederland en geeft nog optredens in Breda, Amsterdam, Zoetermeer, Zwolle en Utrecht. De shows in Amsterdam, Zoetermeer en Zwolle zijn vrijwel uitverkocht, in de Stadsschouwburg Utrecht zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

Voor hun voorlopig laatste shows in Nederland haalt de 60-koppige cast de komende weken alles uit de kast. Wie te laat was met het bemachtigen van een kaartje voor bijvoorbeeld het uitverkochte Concertgebouw in Amsterdam of het Stadstheater Zoetermeer, kan in in Utrecht nog eenmaal zijn hart ophalen.

Bharati is dé muziek en danssensatie uit India en s een mix van dans, muziek en Indiase traditie, uitgevoerd door meer dan 50 dansers, musici, acteurs en acrobaten. Een Nederlandse verteller neemt het publiek mee op reis langs Indiaas verborgen schatten en bijzondere culturele rijkdommen en toont het land zoals u het nog nooit gezien heeft. De show biedt een staalkaart van het moderne en traditionele India. De liedjes worden gezongen in het Hindi. Deze kleurrijke en muzikale Bollywoodshow is een lust voor oog en oor en dit feest wil je niet missen.

6 REACTIES

  1. tja is ook logisch, gezien de gratis kaarten die weren uitgedeeld,om de zaal te vullen. Maar het is inderdaad een hele mooie show.

  2. Nou ik was Zaterdag (15 november 2008 ) Geweest en het was TOP !!! Ik raad iedereen aan om te gaan want het is super mooi !!! En wees snel want idd de kaartjes zijn snel uitverkocht !!!

  3. NOU IK BEN AL 3 KEER GEWEEST EN WIL WEL NOG ENE KEER.
    MAJA HET WORD WEL TEVEEL, IK W8 GEWOON OP EEN NIEUWE THEMA HEB HET WEL GEHAD MET DEZE.

    NOU OF ZE GRATIS KAARTJES UITDELEN OM DE ZAAL TE VULLEN. PFFFF DAT DENK IK NIET HOOR RAJIZZZ 😉

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.