Surinaamse hindoestanen verhoogde diabeteskans

Bent u van Surinaamse afkomst? Dan heeft u een 3 tot 6 keer grotere kans op diabetes, dan mensen van Nederlandse afkomst. Bij uw Mediq Apotheek kunt u gratis en simpel een diabetestest doen. In Nederland hebben 600.000 mensen diabetes, ofwel suikerziekte. En nog 200.000 mensen hebben diabetes zonder het te weten. Daarbij hebben Turken, Marokkanen en Surinamers een 3 tot 6 keer grotere kans op diabetes, dan mensen van Nederlandse afkomst. De Mediq Apotheken bieden daarom een gratis en simpele diabetestest aan.

Heeft u diabetes?
Heeft u vaak dorst? Bent u regelmatig moe zonder reden? En plast u 7 keer of meer per dag? Dan kán het zijn dat u diabetes heeft, ofwel suikerziekte. Dus voorkom onzekerheid, en doe de bloedsuikertest bij een Mediq Apotheek in uw buurt.

Gratis diabetestest
Uw apotheker neemt met een simpel prikje in de vinger een beetje bloed af, waarmee uw risico op diabetes onderzocht wordt. Van 14 november tot en met 7 december test uw Mediq Apotheek u gratis. Dus kijk hier wanneer u de test bij u in de buurt kunt doen.

5 REACTIES

 1. Niet veel, maar het is wel een site waar veel hindoestanen bereikt kunnen worden om ze te informeren over een aandoening die veel voor komt zoals blijkt, onder deze bevolkingsgroep.

 2. ja
  voorkomen is beter dan genezen
  ja toch
  men moet niet snel op zijn teentjes zijn getrapt.
  het is preventief
  bedankt

 3. nou ja het heeft idd niet egt met bollywood te maken maa rhier bereiken ze idd de meeste hindustanen en ehet is beter dat ze het zo doen dan dat ze het niet vertellen wan tnanders hebben er straks menesn diabetes en dan heb je het
  en hierdoor kan het wel voorkomen worden dus het is welg oed dat ze het gezegd hebben :d

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.