Abhishek in biografie Kishore Kumar?

Volgens geruchten is Bollywood ster Abhishek Bachchan de uitverkorene om de rol te vertolken van de legendarische Bollywood zanger Kishore Kumar. In eerdere mediaberichten over de verfilming van het leven van Kishore Kumar werd gemeld dat zowel Aamir als Sharukh Khan voor de rol waren benaderd. Het is dan ook een complete verrassing dat de keuze uiteindelijk op Abhishek is gevallen. Volgens de makers van de film heeft Abhishek de looks en charisma om de rol leven in te blazen.

Ram Mirchandani vertelde in een interview met een dagblad dat zijn productiemaatschappij met veel enthousiasme aan elk filmproject werkt, maar dat een film over het leven van de legendarische Kishore Kumar wel erg speciaal is. Kishore Kumar, die op 4 augustus 1929 werd geboren, is vooral bekend als zanger maar heeft onder meer ook in een groot aantal Bollywood films geacteerd, nummers geschreven, gecomponeerd en geproduceerd.

Samen met Mohammed Rafi en Mukesh was hij gedurende de jaren ’50 tot eind ’80 een van de toonaangevende zangers van Bollywood. Hij was vier keer getrouwd en liet in 1987 na zijn dood aan een zware hartaanval op 58-jarige leeftijd twee zonen achter . Zijn flamboyante en exentrieke levensstijl, carriere en muziek maakten hem tot een echte onvergetelijke entertainer.

9 REACTIES

  1. Abhi is een schatje en een goeie acteur, maar Kishore??
    Nee, daar zou Arshad Warsi dé kandidaat voor zijn!

  2. Ik denk dat hij het wel aan kan. Beter dan iemand met een gorilla-pack die een beetje Kishor gaat lopen spelen…

    Kishor Kumar was echt een multi-talent.

  3. Ik sluit me aan bij “Srananggirl” en “Moslimboy”.
    Kishore Kumar was een briljante zanger en getalenteerde en vooral veelzijdige (comedy, drama) acteur.

    Met alle respect voor Abhishek…een zeer matige en vooral stugge acteur met weinig uitstraling en die inhoudelijk nog veel moet leren. Ik kan niet om zijn grappen lachen en ook emotioneert hij de kijker nauwelijks bij drama scenes. Zijn stem en screenplay zijn uiterst mager. Hij krijgt zo’n rol toebedeeld vanwege zijn naam en de status van zijn pa. Maar gut….ik heb geleerd dat je mensen nooit moet onderschatten want god weet wanneer ze het beste uit zichzelf weten te halen. Ik heb echer weinig vertrouwen.

  4. Ron fa wa ka
    ik geef je helemaal gelijk
    mijn mening is niemand kan kishore kumar
    zijn biografie spelen
    want niemand heeft kishore van binnen gekend zelf zijn familie niet
    dan bedoel ik zijn zoons en vrouw
    hij was een heel andere mens
    maar vol talent
    maar ns time will tell

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.