Geen ‘Unforgettable tour’ in Nederland (2)

Bollywood Unforgettable TourIn vervolg op ons bericht van 10 november waarin wij schreven dat de Unforgettable Tour in Nederland niet doorgaat, kunnen wij van Bollywood.NL -na een tweede gesprek met een vertegenwoordiger van Wizcraft International- nadere details melden over de afgelasting van de show. Volgens de vertegenwoordiger van Wizcraft International was er inderdaad een show gepland voor Nederland. Deze is echter door Wizcraft International afgeblazen omdat de organisator, Sekier Entertainment Services (SES), zijn afspraken met Wizcraft International niet is nagekomen. De afspraken omvatten een vooruitbetaling voor de optredens en het voldoen aan de technische vereisten voor de show. Nadat het voor Wizcraft International duidelijk was geworden dat SES niet aan de voorwaarden kon voldoen, hebben zij de Unforgettable Tour in Nederland geannuleerd.

Hoewel SES beweert dat de show naar november verplaatst is, maar om gezondheidsredenen van Amitabh Bachchan geen nieuwe datum kan geven, zegt Wizcraft International dat er nooit sprake is geweest van een alternatieve datum in november. De door SES aangehaalde reden, gezondheid van Amitabh Bachchan, voor het al dan niet doorgaan van de Unforgettable Tour is volgens Wizcraft dan ook volledig ongegrond.

Hieronder volgt een korte weergave van Wizcrafts reactie op de door Bollywood.NL gestelde vragen.

What was the exact reason that the Unforgettable tour in Holland was cancelled?
WE DID NOT RECEIVE THE PERFORMANCE FEES PAYMENT BY THE PROMOTER AS PER AGREEMENT SCHEDULE. THERE WAS A MATERIAL BREACH / DEFAULT ON THE PART OF THE PROMOTER FOR NON COMPLIANCE ON PAYMENT TERMS & TECHNICAL PRODUCTION RIDERS

Did you discuss an alternative date in November with Sekier Entertainment Services?
NO HE WAS INSISTING THAT WE GIVE AN ALTERNATIVE DATE BUT WE TOLD HIM THAT THIS SHOW IS NOW CANCELLED & WE WILL GIVE HIM OPPORTUNITY IF EVER & WHENEVER THE SHOW DECIDES TO TRAVEL EUROPE TERRITORY. THAT WAS A GOODWILL GESTURE FROM OUR END & NOT A COMMITMENT.

Will the tour take place in Holland on another date?
If so, when? / If not, why not?
THE DAY WE PLAN TO TOUR EUROPE AGAIN WE WILL GIVE OUR BEST SHOT TO FINALISE WITH A SUITABLE REPUTABLE PROMOTER IN HOLLAND & SEE IF THIS IS POSSIBLE. WE LOVE HOLLAND & WOULD LOVE TO PERFORM THERE.

According to Sekier entertainment (and a message on their website), the Unforgettable Tour in Holland was rescheduled to November 2008 but they cannot confirm a new date due to Amitabh Bachchan’s health condition.
What’s your reaction on that statement?
MR BACHCHANS HEALTH HAS NOTHING TO DO WITH THIS. THE SHOW WAS CANCELLED IN MID AUGUST SOMETIME DUE TO REASONS EXPRESSED ABOVE. THE SHOW WAS NEVER PLANED FOR NOVEMBER. IM NOT AWARE OF ANY SUCH THING.

What are the future plans, will the Unforgettable tour take place in other (European) countries?
WE POSITIVELY LOOK FORWARD TO IT.

8 REACTIES

 1. das balen man voor al die mensen die een kaartje hadden en er zo veel zin in hadden
  sucks man

 2. Volgens mij is hier iemand bezig om SES, te vernederen,LOL is dat toevallig hetzelfde gefrusteerde persoon als van toen met de musical, De persoon die altijd gratis kaartjes wil , voor in de rij wil zitten, omdat die denk dat ie bijzonder is ??

  Zet je naam onder het verhaal, op deze manier wordt BOLLYWOOD.NL niks anders dan een roddel site..

  nog iets, SES is op dit moment de enige die instaat is om bollywood events in Holland te raliseren, overige doen het niet of durven niet, contract met events in india is voor iedereen.. dus waar blijven ze..

  Pas wanneer de NEDERLANDSE organisatie het gaan doen met prjskaarten ver boven die van SES, dan gaan we massaal naar toe, want een blanke licht ons niet op, he!!!!!

 3. De tickets waren toch veel te duur!!!
  beter geen show,ik zou alleen veel te dure tickets kopen als srk er mee is.

 4. Sekier vuile leugenaar…..
  Dit is typisch een onervaren mannetje die niet weet wat ZAKEN doen inhoud. Ik zal nooit meer tickets kopen als hij bollywood shows organiseerd….

 5. @Rajizz
  De waarheid is hard, misschien te hard om te verwerken voor je lijkt het. Het gaat er hier om dat mensen op het verkeerde been worden gebracht:

  1. er is en was geen show voor november gepland door Wizcraft;
  2. een eventuele datum wordt niet tegengehouden door de gezondheidstoestand van Amtibah Bachchan;

  Beide zaken worden door SES in stand gehouden vandaar dat wij dit hebben uitgezocht.

 6. Er is niets mis met Big B: 07 december geeft hij immers het live-aid concert met Jon Bonjovi in Bombay en dat gaat gewoon door!!! Wat een amateur geleuter van oplichter Sekier: ik ben 18 euro reserveringskosten kwijt door die klojo! NIEMAND heeft zijn reserveringskosten terug gehad: NIEMAND!! Goed zo sekier s.o.a.b!!

 7. Sekier is een grote boef en heeft iedereen voor de GEK gehouden. DIT NOOIT WEER.LAAT SEKIER DE BOEL NIET BESTELEN.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.