Shilpa Shetty in een Chinese film

Bollywood actrice Shilpa Shetty in een Chinese filmHoewel de Bollywood als ook de Hollywood filmcarrière van Shilpa Shetty niet op rolletjes loopt, blijft de sexy actrice niet bij de pakken zitten en gaat ze nu voor de alternatieve rollen. Het laatste nieuws over Celebrity Big Brother winnares is dat ze getekend heeft voor een rol in een Chinese film met acteur Xia Yu als tegenspeler. De film, getiteld ‘Desire’, wordt in het Engels opgenomen en in het Chinees gesynchroniseerd.

Shilpa heeft bevestigd dat ze meewerkt aan de film waarvan de opnames in december 2008 starten en de première gepland staat voor April 2009. Naar eigen zeggen is de actrice momenteel druk bezig met de productie van haar eigen film. Daarnaast heeft ze een aantal goede Bollywood projecten in het verschiet waardoor ze zich nu meer dan ooit focust op haar acteerwerk.

13 REACTIES

 1. Oke Shilpa Suc6:)
  Hihii dat wordt nog lachen zo’n chinese film:P
  Maargoed wordt vast wel een goeie film;) (denk ik hihihi)
  Maarja ik peerum yo, Cyaoo xx van mij Angel;)

  P.s. Bia tu Bia tu, Tu astii yak kandoe 😛 HIhihihiihi

 2. Ja je hebt wel gelijk hoorzz, ze heeft neuscorrectie gehad, en ja ze is fake;) En lelijk hihihih xD
  Iel en ze zat richerd gere openbaar te omhelzen en daarom moet die gast voor de rechter terwijl zij dat doet, Tsjonge jonge jonge. hihihih Maarja ik peerum hier. Cyaoo xxx Van mij Angel;) 😀

 3. shut up and bounce is the geak!!! woow!!!!! wat is zij toch knap in dat liedje…wedden dat na haar ”comeback” met dit liedje haar carriere flink vooruit zal gaan!!! cker…..shilpa i love ya

 4. Mystery_Iperfumed wuhahah,,,seker aFg..??

  ik ben echt benieuwd man,,
  shilpa in een chineze MOVIE…!!!!!
  wil ik wel zien hoor,,met als dat JinJAnJONg..!!”:P:P

  xx z.khan

 5. ja heel erg knap maar niet heus en sexy is ze ook niet.
  wat is aan haar zo knap?…ik wil haar wel eens zonder make-up zien…dan schrik je denk ik kapot! en ze kan echt niet acteren! met zijn scheve neus! en en grote wafel heeft ze ook! hihihi:)

 6. Zij is echt mooi like a reall diva, in om shanti om zag ze er beste uit tussen alle anderen met haar figuur just WOW…. Goodluck

 7. Knap dat ze zo’n uitdaging aandurft. Ik ben razend benieuwd hoe zij zich op het Chinese Cinema Platform zal manifesteren. Ze heeft in mijn visie een prima uitstraling en voldoende potentie om er iets moois van te maken. Ik wens haar derhalve veel plezier en succes toe.

  Zeer positief dat dit soort mensen India op de wereldkaart durven zetten…daar hebben alle hindoestanen op mondiaal niveau profijt van…..ook al zijn wij ons dat wellicht niet helemaal bewust.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.