Jeugdconcert brengt Romeo en Julia naar India

Op zaterdag 15 en zondag 16 november beleeft het jeugdconcert Romeo en Julia in India zijn premièreweekend in de Kleine Zaal van het Concertgebouw in Amsterdam. Daya is de dochter van de vorst. Ranjit is een onaanraakbare. Ze wonen in hetzelfde dorp, waarin iedereen leeft zoals de grootvaders en de grootvaders van de grootvaders leefden. En dus praat de vorstendochter niet met Ranjit. Totdat de twee eenzame kinderen dat wel doen en ze ontdekken dat ze samen sterker zijn dan een heel dorp. Sterker dan de vorst en zelfs sterker dan de grootvaders.

Het Ensemble Multifoon (met gamelan, tabla (vaastrommel), sarod (luit) en bansuri (bamboefluit) speelt speciaal voor dit concert gecomponeerde muziek van Sinta Wullur. Muziek die net zo kleurrijk en verrassend is als India zelf: van Bollywood liedjes tot klassiek Indiase klanken. Deze muziek vormt de basis voor het spannende avontuur van twee Indiase kinderen die zich ontworstelen aan tradities.

1 REACTIE

  1. Die vrouw op de foto is niet bepaald mmmoooooooooiiii !!!!!!!! ssoorryy maar het lukt mijn niet om een smiley te maken

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.