Aamirs nieuwe look in Ghajini

Na de veelbesproken sixpack van Bollywood ster Sharukh Khan in de film ‘Om Shanti Om’ is het nu de beurt aan Bollywood ster Aamir Khan. De acteur heeft de afgelopen periode heel hard getraind voor zijn ‘gespierde’ rol in zijn nieuwste film ‘Ghajini’ en het resultaat mag er zijn.

In de film speelt hij een aan geheugenverlies lijdende man die de moord op zijn vrouw wil wreken. Door zijn geheugenverlies kerft hij zijn lichaam vol met bevindingen en aanwijzingen om zo steeds dichter bij de daders te komen.

De teksten op Aamirs lichaam hebben echter wel voor problemen gezorgd. Een van de nummers op zijn lijf was namelijk een bestaand nummer en wel van een vrouwelijke arts. Zij werd constant gebeld en moest daarom haar telefoon laten afsluiten. Het verhaal is een remake van de gelijknamige Tamil film en de Hollywood film ‘Memento’. De release staat gepland op 25 december a.s.

17 REACTIES

 1. Deze man is een geweldige acteur, scriptwriter en producer/director. En voor anderen die ook zo’n subliem resultaat wensen te realiseren is er hoop…oefening baart kunst…..en geduld hebben i.c.m. goed doorzetten!

 2. Iedereen aapt Salman Khan na. Ze zeggen dat Aamir nu de beste body heeft, maar dat is helemaal niet zo. Salman heeft de beste body in bollywood en dat gaan jullie allemaal zien in zijn film Veer.

  Laters.

 3. klopt wel salman was wel de 1ste bollywood acteur die zo hard aan zijn body heeft gewerkt, hij staat bekend voor het feit dat hij zijn shirt vaak uit doet als je nou naar die andere acteurs kijkt is dat veel erger, tegenwoordig doen ze het allemaal maar goed aamir ziet er goed uit zoals altijd en zijn film ziet er ook professioneel uit.. hij gaat zeker een award krijgen…..

 4. Beste Zarif…..het heeft niets met na-apen te maken. Als dat een trend is ga je als acteur gewoon mee toch…
  Salman was vroeger ook een scharminkel, bekijk zijn eerste films maar. Sanjay Dutt was destijds de dada….en Salman zei ook eerlijk dat hij zijn body aan Sanju te danken had, ze trainden immers samen. Nu Aamir….niets mis mee toch?

 5. Zarif heeft gelijk salman khan was ook de 1ste in bollywood die met spieren kwam, dus hij is & blijft de orgineelste

 6. pfff wat een gezeur over salman en aamir,,Ron kalloe
  je hebt gelijk man,,
  maja het boeit me niet,,ik ben niet echt een fan van aamir,,
  ba bye,,
  z.khan

 7. als je dat spieren noemt die in ze ouden jaren heeft laten zien
  1995/6 enz dat was niks man was gewoon plate buik

 8. ik vind ut neit na apen ik bedoel iedereen wil tog aan zijn body werekn en de beste acteur worden
  ik vind salman goed maar amris your also the best
  😀

 9. heyzz;;; hij ziet er best heel mooi en knap en stoer iut!!!

  vroeger zag hij nogaal saaier uit maar nu is het perfect ;; hopelijk
  zal hij altijd zo blijven !

  en eerlijk gezegt vond ik fanaa de beste film die hij ooit speelde !! 😀

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.