Celina Jaitley in ‘Quest of Sheherazade’

Bollywood actrice Celina Jaitley We hadden het al eerder gemeld maar nu is het definitief: actrice Celina Jaitley gaat de hoofdrol spelen in de film ‘Quest of Sheherazade’. De film is gebaseerd op de verhalen van de Perzische prinses Sheherazade uit de bekende verhalen van ‘1001 Nacht’. Jaitley speelt in de film de rol van Sheherazade. Zij is in Bollywood al jaren een bekende; dit is haar eerste Hollywood-film.

Niemand minder dan de 78-jarige Sir Sean Connery zal meewerken aan deze productie. Ook is Orlando Bloom gestrikt voor een hoofdrol. Jaitley had onlangs een interview met de Engelse krant The London Paper, waarin zij vertelde dat, naast Bloom, Connery toch echt meewerkt aan de film: ‘Sean Connery zit erbij, en onlangs heeft Orlando Bloom ook getekend. De planning is dat we in januari van start gaan met de opnames.’

12 REACTIES

 1. Lowl, Tsjaa Ik zeg maar succes Jaitley, al ben ik Gelukkig geen fan van je hihi:p. Ze konden die rol beter aan Preity Zinta geven, veel Betere en mooiere actrisse;)En dat Sean Connery nog op zo’n leeftijd nog gaat acteren is ook een beetje Piep, straks breekt die bejaarde nog wat:O, maarja moet die ouwe weten hihi. Orlando Bloom is knap, jong en nog veel meer, dus die zal zeker een hit scoren op die film, hihi.

  Mrrja Ik peerum weeres Cyaoo,,
  Met vriendelijke Groetjes van Mij, Angel;) hihihi

 2. ik hoop dat het een mooie film is dan kan ik op de bank een beetje rusten en kijken maar ja dat duurt nog maanden en ze is echt mooi he 😀 .

 3. MORGEN TRAILER RNBDJ ! & SRK IS OFCOURSE JARIG ! <333333333

  KAN NIET WACHTEN KAN NIET WACHTEN IK HOOP DAT JULLIE DE TRAILER OOK HIER OP DEZE SITE GAAN ZETTEN
  ? :$

 4. @ afg_maisje,

  zij is in Kabul geboren maar haar ouders komen gewoon uit India.
  Indiaas is ze gewoon van afkomst en geen afg.

  OT: Geweldig joh! Weer een bollywood atrice die het gaat maken in Hollywood.
  Gaa die film zekerste weten kijken! (L) Hoe zij als een perzische prinsesje gaat acteren in dat film!

  Kuss

 5. Qunita,,ik heb ergens op een site gelezen dat haar moeder afghans is ,,maja ik weet het niet,,iedereen zegt maar wat

 6. Celina Jaitley was born in Kabul, Afghanistan on 9th June 1981 to an Afghan mother and Indian father. She is daughter of a Punjabi father who was an Indian Army officer. Her mother is an Afghan and is a child psychologist by profession. Her schooling was done all over the country due to the frequent transfers of her father. She had to change thirteen schools till her Board exams. Presently her family stays in Bangalore. Celina’s past five generations have served the army and there was a point of time in her life, when she was also tinkering with the idea of taking the Combined Defense Services exam.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.