Liz Hurley lonkt naar Bollywood

Liz Hurley lonkt naar BollywoodActrice, model en producer Elizabeth Hurley was onlangs in Mumbai om de ‘Elle Breast Cancer Awareness’ campagne te promoten. Gehuld in een roze sari, vertelde Liz aan een journalist dat ze heel graag in een Bollywood film zou willen acteren, zingen en zelfs dansen. De ex-vriendin van de bekende Britse acteur Hugh Grant is onder meer bekend van de film ‘Bedazzled’ en haar rol als spionne Vanessa Kensington in de ‘Austin Powers’ films.

Daar haar oma aan borstkanker overleden is, zet Liz zich volledig in om andere vrouwen te informeren over de ziekte. Zo heeft ze een roze lippenstift, Elizabeth Pink, gelanceerd waarvan de opbrengsten voor de campagne bestemd zijn. Ook is zij beschermvrouwe van het Shaukat Khanum Memorial Cancer ziekenhuis. Haar strijd tegen borstkanker is overigens niet het enige dat Liz naar India brengt. Zij is namelijk in 2007 in Jodhpur getrouwd met de Indiase zakenman Arun Nayar (foto).

5 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.