Oom Juhi Chawla ontvoerd in Pakistan

Satish Anand, de oom van Bollywood actrice Juhi Chawla, is afgelopen maandag door onbekende mannen in Pakistan ontvoerd. Anand is een prominente filmmaker en distributeur, heeft een eigen filmstudio en is dan ook geen onbekende in de Pakistaanse televisiewereld. Afgelopen maandag was hij met zijn chauffeur onderweg naar zijn kantoor in Karachi, toen drie mannen met een pistool gebaarde om de auto te stoppen. Dat hebben ze uit angst ook gedaan waarna de mannen in de auto stapten en de chauffeur met een slaapmiddel injecteerden. De politie vond hem bewusteloos in de auto maar van Anand was er geen spoor te bekennen.

Aangezien er nog geen losgeld is geëist, tast de politie nog in het duister naar het motief voor de ontvoering. Anand is in Pakistan geboren en heeft samen met zijn inmiddels overleden vader op succesvolle wijze de entertainment business, na de onafhankelijkheid van Pakistan, op poten gezet. Hij heeft films als Ishq, Laila, Noor-e-Islam, Raju Ban Gaya Gentleman en Hathi Meri Sathi geproduceerd en betrad in 1994 de televisiewereld waardoor hij een vooraanstaand persoon in de showbizz wereld werd. Voor zover bekend heeft Anand, die vader is van 3 kinderen, geen vijanden en is ook nooit telefonisch bedreigd. Zijn familie verkeert in een shocktoestand en is de wanhoop nabij.

11 REACTIES

 1. Wel erg, pakistan is ook niet veilig om daar heen te gaan. ALs ze hem voor geld hadden ontvoerd dan zouden ze dat toch meteen aangeven….

 2. O.M.G.
  weet hoe erg…..
  ze hebben hem egt vies ontvoerd
  maar se sijn ook wel best slim dat se nog geen losgeld hebben gevraagt…..
  maarjah..i hope dat hij snel terug komt en dat se die mannen ook snel vinden die hem onvoerd hebben

  STERKTE……
  -x-x-x-

 3. mis$ suri stylezzz

  Praat je poep ofsoo??
  je siet tog de nieuws
  wat praat je dan met meen je nie
  egte suri weerr!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.