Bollywood media dol op Shilpa Shetty

Hoewel Bollywood actrice Shilpa Shetty in vergelijking met collega actrices Aishwarya, Rani, Kareena, Priyanka en Katrina nooit grote rollen in succesvolle films heeft weten te bemachtigen, is ze zelfs na 15 jaar in Bollywood hotter dan ooit. Men zou verwachten dat de aanbiedingen van grote rollen na haar ‘Big Brother’ zouden binnenstromen, maar niets is minder waar tot groot ongenoegen van de media. Volgens hen verdient Shilpa niet alleen buiten, maar ook binnen Bollywood veel meer erkenning.

Hoewel Shilpa slechts een kleine rol heeft in de nieuwe film ‘Dostana’ zijn velen van mening dat haar bijrol in de film veel meer indruk maakt dan de hoofdrol van Priyanka Chopra. Naar het schijnt, ziet ze er in de korte scenes zo sexy uit dat zelfs Priyanka en John bij haar verschijning vervagen. Shilpa mag dan wel geen substantiële Bollywood rollen hebben binnen gehaald, maar ze weet wel met dansnummers en bijrollen de aandacht op zich te vestigen.

9 REACTIES

  1. Zij heeft de mooiste lichaam in bollywood. Daarna volgt Bipasha Basu, Minisha Lambe en Aishwarya Rai Bachchan.

    Laters,

  2. ze is wel oke ik vind haar niet z0 super want ze speelde de film dahdkan heel g0ed en dat is echt een van de mooie filmen die zei speelde en trouwens zij is veel sexyer dan haar zusje ik vind haar zusje zo klein en zo raar gezicht zei heeft mooie lengte mooie figuur en best wel mooie gezichtje maar toch ben ik niet z0 dol op haar
    liefmeisje xxx

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.