John Abraham toont gespierde torso

Voor alle fans van Bollywood hunk John Abraham is er goed nieuws. In zijn nieuwste film ‘Dostana’ toont John in meerdere scenes zijn gespierde torso. Hoewel de sexy acteur gezegend is met een welgevormd lichaam, dat menig vrouwenhart sneller doet kloppen, wordt dat relatief weinig in beeld gebracht. Filmmaker Tarun Mansukhani heeft voor zijn film ‘Dostana’ er bewust voor gekozen om Johns aantrekkelijke aspecten te benadrukken.

Daar was voor letterlijk en figuurlijk weinig voor nodig. Na enige overweging werd besloten om de hunk in een gele short te hullen welke uistekend past bij de entourage in Miami. Daar John als model heeft gewerkt, voelde hij zich niet ongemakkelijk om in weinig verhullende kleding rond te lopen.

In een interview vertelde hij erg enthousiast te zijn over zijn filmrol als homosexuele vriend van tegenspeler Abhishek Bachchan. In de film doen de twee alsof ze homosexueel zijn zodat ze dichter bij het meisje van hun dromen, Priyanka Chopra, kunnen komen.

12 REACTIES

 1. Ik vind dat hyy nie sow goed is in acteren
  zijn gezicht vind ik ook niet zow mooii
  maarr zynn boddyy is sexxyyyy

  Xxxx…!!

 2. omg John Abraham is Zoo Hot!!!
  En hij hoeft mij niet jaloers te maken want ik val direct op hem :p
  :p
  xx

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.