Amitabh en Sharukh samen in cameo

Volgens Zeenews hebben Bollywood megasterren Amitabh Bachchan en Shah Rukh Khan hun ‘ruzie’ bijgelegd om samen te werken aan een cameo voor de nieuwe Bollywood film ‘Kal Kisne Dekha’. Dankzij regisseur Vivek Sharma zijn de Bollywood grootheden weer on speaking terms en zullen ze na lange tijd weer samen op het witte doek te zien zijn.

Big B en King Khan, zoals de twee ook wel liefkozend genoemd worden, zijn overigens niet de enigen in een special appearance. Naast hen zullen 13 andere bekende sterren, waaronder Juhi Chawla en Rishi Kapoor, hun opwachting maken om de film op te luisteren. In tegenstelling tot de cameorollen voor bekende sterren zijn hoofdrollen weggelegd voor twee debutanten: Jackie Bhagnani, zoon van producent Vashu Bhagnani en Vaishali Desai, kleindochter van Manmohan Desai.

De muzikale omlijsting zal verzorgd worden door Sajid-Wajid. Met het grote aantal special appearances van bekende sterren hopen de producer en regisseur genoeg bezoekers te trekken voor hun experimentele film. Los van het feit of de film een hit wordt of niet, is het al een grote verdienste dat Amitabh en Sharukh zowel on- als offscreen vriendschap kunnen sluiten.

27 REACTIES

  1. Ik vind het vet knap van Amitabh Bachan dat ie op zo’n leeftijd nog verder gaat in de bolleywood wereld.Btw hadden Shahrukh khan en Hij ruzie?:O:O Blij dat het weer opgelost is.xD

    Tjoww xx Angel (afghan)

  2. tjee,

    wat een poeha om het feit dat Amitabh en Shah Rukh zich “zogenaamd” weer VERZOEND hebben. Het is soms net een grote kleuterklas in Bollywood. Het ene moment is Shah Rukh de zoon van Amitabh en Jaya en het ander moment hebben ze onwijze mot met elkaar. De Bollywood media is hypocriet en vertoont serieuze parallelen van een serie leugenaar principe.

    De kernvraag is of ze zich daadwerkelijk verzoend hebben of dat ze het gewoon voor de poen doen..acteren is immers hun professie. Ze moeten hun werk doen en minder zanniken die geldwolven….je moet eens weten hoe denigrerend zij in praktische context over de Nederlandse hindoestanen denken.

  3. die khan is weer aan het slijme om beetje top te worde ,die had zo
    een grote bek dat hij nooit zou flim maken met big B en nu

  4. Verbaast mij wel want ik zit al maanden te ruzien met mijn OUDSTE broer
    Hij KIJKt Maar booss boos en boss en ik simpel lach gewoon terug
    het is vervelend maar de tijd zal het leren

    SALMAN KHAN EN SHARUKH ALEEEN NOG wat onmogelijk lijkt
    Ben benieuwd we shall see what the destiyny willl be

    PEASE AND BLESSING TO YOU ALL
    AND A HAPPY EID iedereen

  5. ik wil pease
    ik wil niet dat Amitabh Bachchan en Shah Rukh khan ruzie hebben ik wil pease gr.sammie

  6. HEY RON KALLOE IK BEN HET VOLKOMEN MET JE EENS!! IK BEN BLY DAT ER NIET ZOVEEL WORDT GEOUWEHOERD OP HET ZACHTS GEZEGT NIET MET SURINAMERS IN HOLLAND ALLEMAAL TE VEEL POESPAS EN BULLSHITT OM NIXXX

  7. Ja hoor die 2 HADDEN NIET EENS RUZIE. Allemaal verzonnen door de media. Srk heeft honderden keren gezegd dat hij AB respecteerd en hem als een voorbeeld ziet. Stupid mediamensen.

  8. wanneer stopt amitabh nou met acteren?
    ik ben hem niet aan het beledigen ofzo, maar nu is tijd voor andere jongens.
    maar ik geloof niet dat shahrukh en amitabh bachan ruzie hadden.
    verzonnen dus!

  9. hee die poppetjes had ik oo al bedacht wel leuk en ik i diefilm zien ik eb amitha en sharuk lang niet gezien.:D

  10. Radj ik ben volkomen met eens , die khan denkt ,er is een nieuwe
    bollywood king n.m akshay en ik kan mijn imago iets oppeppen
    met de Big. B TE VERZOENEN .

  11. iedereen vraag waarom ze ruzie ,omdat khan had gezeg dat hij populairder is dan big b en hij beter kan acteren dan big b

  12. Raj en Vijinder jullie moeten allebei je bek houden. Big B was na 1995 niks meer. Hij kreeg faam met Mohabeitein met Srk. En vanaf toen kreeg hij pas goede rollen.

    Laters.

  13. UHUM no way dat Srk ooit heeft gezegd dat hij POPULAIRDER dan AB is. BEWIJS HET MAAR! Wrm geven een aantal van jullie verkeerde informantie. LAAT ME 1 video zien waar Srk dat zegt en ik kom nooit meer op bollywood.nl !!!!!!!!

    Ik kan jou 10tallen interviews van Srk laten zien waarin hij zegt dat AB zijn grote voorebeeld is en dat hij miss ooit nog een keer net zo Big als hem word. He loves AB en hij zegt elke keer dat hij de beste is. Dus SHUT UP please met jullie slechte gepraat over Srk.

    Luister hij is een van de beste (in mijn ogen de beste) acteurs die Bollywood heeft en hij zal altijd een van de beste blijven al komen er nog 100en anderen!!!!!

    Jullie kunnen wel NETALSOF doen en Srk proberen te NEGEREN maar hij is iemand die niet te negeren valt. Hij is overal!! Wrm praten jullie dan uberhaupt over hem als hij niet belangrijk is.

  14. ik vind dat srk momenteel niet meer deugd , zijn tijd is voorbij .
    En zarif ophouden met jou gezeik .

  15. @ Vijinder

    SRK BEGINT PAS. Just see.. binnekort.. gaat hij heel Bollywood weer op z’n kop zetten. Dan zul je mijn woorden herinneren!

  16. Vijinder ik zou zeggen wacht maar tot Billo Barber en Rab NE Bana Jodi is uitgekomen. Dan wil ik eens zien wie de ECHTE King is!

    Laters.

  17. Go zarif go sweetu go zarif go sweetu! En jij daar die vijander go to the hell met je zielige bullshit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.