Aishwarya siert Vogue cover

Hoewel Bollywood ster Aishwarya Rai Bachchan, 14 jaar geleden werd gekroond tot Miss World staat zij binnen en buiten India nog steeds symbool voor glamour en adembenemende schoonheid. Het is dan ook geen verrassing dat het Blad Vogue India haar gevraagd heeft om de cover van hun bijzondere 1-jarige glamour editie van oktober te sieren.

Hoofdredactrice Priya Tanna hoefde er niet eens over na te denken wie zij op de cover wilde. “Als je naar ultieme glamour en schoonheid zoekt dan leiden alle navigatiesystemen waar ook ter wereld naar Aishwarya”, aldus Priya. In een interview voor het blad vertelde Ash dat glamour van binnenuit komt en het een verlengstuk van iemands houding en persoon is. “Je moet vooral jezelf blijven, je kan wel op een bepaalde manier doen voorkomen, maar uiteindelijk zal het je wel opbreken, aldus Ash.

21 REACTIES

 1. Ze is inderdaad een heel mooi vrouw…. Ik denk niet dat iemand in bollywood haar ooit kan vervangen. Ze werd echt snel bekend in zowel bollywood als hollywood.

 2. nou dat is best wel leuk maar ik vind gewoon dat julie aish niet geweldig is. katrina is gewoon betre e die straalt geen hoogmoed uit.
  er zijn heus wel meerdere glamour queens hoor zoals deepika en malaka khan.

 3. ASH hoeft niet eens make-up op te doen en ze is al beeldschoon en ik vind ash en amitanh erg goed bij elkaar passen!!!!!!

 4. janvi
  je mag gewoon katrina niet vergelijken met asihwarya.Aish is beuty er is geen enkele vrouw in bollywood die kun je vergelijken met aishwarya ze is de mooieste ze is de queen of bollywood en niemand kan haar vervangen en zeker niet katrina want ze is totaal niet mooie aishwarya the most beutiful woman in the world!!!!!!!!!!

 5. Mensjes
  Aishwarya rai is spuuglelijk zonder mekup en al haar geld.
  Ze past niet eens bij abhishek bachan. Btw ze draagt opvulling op sommige films, dat kan je meteen zien:O
  Niemand in the bollywood world is perfect, behalve Preity zinta, zij is pas mooi zonder make-up, als jullie me niet geloven ga dan maar googlen;)Preity zinta kan aiswarya rai makkelijk vervangen, meerder bollywoodqueens zelfs, maar Preity zinta staat voor my BOVENAAN;)

  Tjowwww, xx Angel (afghan)

 6. Lieve hemel,

  wat zijn mensen toch hard en vooral gevoelloos. Hoe kun je in hemelsnaam de uitlating doen dat een persoon (wie het ook moge zijn) “spuuglelijk” is.

  Alle mensen zijn door god geschapen en zijn mooi. Het kernpunt is wat je als individu wil zien in iemand. Als je een persoon die de hele wereld haast adoreert om haar schoonheid verheft tot “spuuglelijk”, dan zegt dat alles over je eigen innerlijke persoonlijkheid en tekortkomingen.

  Nogmaals, niemand is lelijk en iedereen op de wereld heeft zijn/haar tekortkomingen. Dit feit moeten wij maar eens accepteren en leren dat wij elkander als mens moeten respecteren. Wie zijn wij om mensen, zonder die persoonlijk te kennen, te beoordelen (veroordelen/bevoordelen)? En goed voorbeeld begint bij jezelf.

  Grtz,
  Ron

 7. heej mensen,

  ik heb een vraagje weten jullie misschien of er nog kaartjes voor de tour in november beschikbaar zijn?

  thanx

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.