Ash-Abhi in Abhimaan remake

Ash - AbhiHet beroemde Bollywood koppel Aishwarya en Abhishek Bachchan heeft getekend voor een nieuwe film die een remake is van de klassieker ‘Abhimaan’. Daar deze oude film van Hrishikesh Mukherjee en regisseur Rajeev Menonhave zo’n enorme kaskraker was, wilde het duo al lang een remake maken. Voor Ash en Abhi, die volgens Mukherjee en Menonhave het perfecte stel vormen, zal het een enorme uitdaging worden om de hoofdrolspelers uit de klassieker te evenaren dan wel te overtreffen omdat die hoofdrolspelers niemand minder dan hun eigen (schoon)ouders,Amitabh and Jaya Bachchan, zijn.

Abhimaan was een enorme hit vanwege de overweldigende muziek en sublieme acteerprestatie van Amitabh en Jaya. Muziek vormt ook weer de basis voor de remake, maar de titel van de film is anders: Dhun. We zijn benieuwd of het Ash en Abhi zal lukken om met Dhun de herinnering aan Amitabh en Jaya in Abhimaan te vervagen.

25 REACTIES

  1. Nou ik ben benieuwd naar die film mmmm lijkt me wel een saaie film te zijn nou ja daarvoor moet ik hem eerst zien

  2. Wel grappig dat zijn zoon een remake gaat maken van zijn ouders film, leukste is dat hij en zijn vrouw erin spelen. Zal zeker mooie film zijn, vind die 2 de leukste stel in bollywood.

  3. Neeeeeeeeeeee he,

    Alweer hun tweeeeee!! Leuk dat ze getrouwd zijn en fijn dat ze gelukkig zijn samen, maar dit slaat echt alles!!! Er zijn genoeg acteurs en actrices die het beter presteren! Joh laat ze gewoon lekker en getrouwd leventje leiden, maar niet constant in een film. Als ze heel graag samen in de picture willen staan, kunnen ze beter beginnen met een reality- soap of iets dergelijks!!! Een beetje variatie jongens daar in India, want genoeg is genoeg!!
    Begrijp me niet verkeerd, het zijn mooie mensen om te zien (abhishek trouwens wat minder), maar je ziet toch Angelina en Brad toch ook niet constant een film!! Mijn god!

  4. De herinnering aan Amitabh en Jaya zullen zij niet kunnen laten vervagen, maar ik denk wel dat zij samen iets heel moois neer kunnen zetten. Ben heel benieuwd!

  5. ik vind dat abishek bhacan niet eens kan actere en wee nie eens hoe k zijn naam moe sgrijve
    hahahhhhaaaa

  6. Dit is weer een bewijs van, wie de film “lakens” in bollywood uitdeelt. Als of er geen betere acteurs te krijgen zijn.

  7. vissenkop eerst je kop houden ten eerste als je getrouwd was wou jij dan dat je man in een film deed of hij een andere vrouw heeft ik denk het niet want ik zou dat niet willen en dit is niet hun honderdste film samen als je dat weten wou

  8. lovegirl ga jij dan eens acteren want hij is tien keer beter dan jou maar volgens mij weten wij dat al he endan hoef je toch niet naar die film te kijke n

    ps. je moet heatgirl zijn want dat doe ik nu een beetje want ik hou alfast niet van je

    dusssssssssssssss

  9. Hahaha:-))moet lachen met wat vis en shreyrar geschreven heeft, ergens hebben jullie toch wel gelijk, maar ja,vriendjes politiek.

    enfin ik wens hun succes mischien wordt het een mooie films zoals Umrao jaan, het is ergens ook waar, zoals hier iemand zei, zo goed kan Abischek toch ook ni acteren iedereen spreekt h’m lof toe, gewoon puuur omwille van z’n vader, er zin vele betere acteurs, zoals Sharuk, en dit zeg ik nit omat hij SHARUIKH is,maar die gast can comedy, serieus ,drama, romance films heel goed spelen en zo zijn er nog..

  10. ja damens,

    indd ik wens die koppel veel succses toe en kijk uit naar hun film ook al heb ik hun al samen veel gezien.
    ik zag eigenlijk rani liever bij abishek weet niet waarom maar staan beter bij elkaar van karakter !alle denk ik toch ik vindt dat answ en abi te veel show hebben omdat ze weten van hun eigen dat zei het zijn.
    o.k ze mogen gezien worden en ik zie hun graag maar ik mis ook wel wat andre actrice en acteurs want zun hebben ook in hun marsssssssssssssss!!!!!
    groetjesssssss 🙂

  11. Inderdaad Nese (heb even geen dubbele s als je weet wat ik bedoel) je hebt helemaal gelijk. Nogmaals het zijn mooie mensen en ben blij. Trouwens rosalienetje, misschien moet jij even rustig aan doen. Ik heb gewoon mijn mening gegeven en niets meer of minder, want ik BEN getrouwd MAAR ben geen actrice!! Ik vind als je een vak als acteur en actrice hebt, dan moet je dit kunnen uitoefenen zonder je vaste partner! Dan is het toch geen acteren meer!!
    Wordt volwassen meid en denk eerst na voordat je groffe woorden gaat gebruiken…

  12. ik vindt dat vis gelijk heeft ik weet wat julie denken zij loopt altijd met iemand mee maar ik kan allen mee lopen want ik kom altijd als laatste dus zijn alle gedachten al uitgespat en wat uk denk is al geschreven maar niet afdwalen ik vindt dat abi te lelijk is voor ash maar ja wat heb ik daar over n te brengen maar als je getrouwt bent hef je toch niet altijd samen te zijn altijd maar als stel word een beetje saai hoor dan weet je al dat ash en abi in een film speelt alsje hoort dat een van hen er in speelt dan hoef je toch niet te trouwen dan kon je toch gewoon vriendje en vriedin blijven ik vindt het wel dom als mesen al weten dat de al gemaakt is hoef hem tch neit te zien en als je ouders het gspeeld heeft dan wee je toch dat die film al gemakt is of niet als je nou niet wist dat de film die gaat spelen al gemaakt is en je hebt je hadtekening al gezet hebt okee maar alje ouder die film gemaakt hebben weet je het toch echt netals bij don met sharuk die heeft amith ook al gespeeld maar op nieuw MET DE ZELDE NAAM is toch te gek voor woorden gebruik je je hoofd of niet niet dus echt waar ik wil niemand afkeuren maar dit is om af te keuren er is niks dat je anders kan doen als je zo iets doms hoort

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.