Nieuwe liefde voor Sushmita Sen?

Als we de nieuwste roddels mogen geloven, heeft de vrijgevochten Bollywood ster Sushmita Sen een nieuwe liefde in haar leven die ook nog eens bij haar is ingetrokken. De voormalige Miss Universe, die al enige tijd vrijgezel was, heeft vermoedelijk een relatie met Mudassar Aziz die zijn regiedebuut maakt met de film ‘Dulha Mil Gaya’, waarin Sushmita en Shah Rukh Khan de hoofdrollen vertolken.

Volgens ooggetuigen kwam Aziz eerst alleen in het weekend bij de actrice langs. Sinds de afgelopen weken is hij dagelijks in en om haar huis gespot. De twee tortelduifjes lijken onafscheidelijk en daar komt nog bij dat Aziz het heel goed kan vinden met Renee, de adoptiedochter van Sushmita. We zijn benieuwd of de titel van haar film ‘Dulha Mil Gaya’ ook in real life opgaat voor de actrice.

14 REACTIES

  1. Ik hoop het echt voor haar !! En ben trouwens ook heel erg benieuwd naar die film ” Dulha Mil Gaya ” .. Spannend hoor 😉

  2. Zij is super mooi, opzich past ze helemaal niet bij sharukh, maar in main hoon na vond ik hun stel wel schattig. In jeena isi ka naam hai verzelde ze over haar adoptiedochter en hoe ze aan die naam kwam. Was wel leuk afl.
    Ik weet niet hoe de regisseur eruit ziet, hij is zo te horen moslim. Wel leuk voor haar werd wel eens tijd en de film is zeker super.

  3. ik was vroeger echt een idool van haar vooral in meine pyaarne kynu kiya echt zielig vondt ik het voor haar maar ja even terug ze lijkt jong maar ze is ect oud hoor en ik denk vooral dat de film dulha milgaya een mooie film is en ik hoop dat de dulha van SEN een aardige rijke knappe iets ouder dan haar is en precies goede persoon voor SEN en ik denk ook dat het zo is want ik denk erg veel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.