Tanisha ‘stapt in de schoenen van Kajol’

Bollywood actrice Tanisha MukherjeeBollywood actrice Tanisha Mukherjee zal voor het eerst in een ‘item nummer’ te zien zijn in de film ‘Tum Milo To Sahi’ van regisseur Kabir Sadanand. De twee zijn goed bevriend en hebben al eerder samen gewerkt voor de film ‘Popkorn Khao Mast Ho Jao’. Volgens Kabir is Tanisha geknipt voor het vrolijke salsanummer waarop zij de sterren van de hemel danst met haar zwoele bewegingen.

De choreografie van het nummer is uitgevoerd door Danny, Savio en Kunjan die ook verantwoordelijk waren voor het salsa nummer in de film ‘Honeymoon Travels Private Ltd.’. Voor Tanisha, die geen salsa kan dansen, was het een enorme uitdaging om binnen een week niet alleen de danspasjes maar ook de choreografie onder de knie te krijgen. Hoewel ze veel heeft moeten oefenen, heeft ze enorm genoten.

Op de vraag of Tanisha nog tips heeft gekregen van haar oudere zus Kajol, die voor de film ‘U Me Aur Hum’ ook een salsa nummer heeft gedaan, antwoordde ze dat ze van Kajol geen tips maar salsaschoenen heeft gekregen om te oefenen.

17 REACTIES

 1. Zij lijkt helemaal niet op kajol, ze kan niet acteren en is lelijk…. en in die film van neal n nikki deed ze afschuwelijke kleren aan, ze dacht zeker dat ze ver zou komen als ze blote kleren ging dragen…

 2. ze is echt lkker om te zien juist in die afschuwelijke kleren, en ik vind best dat ze kan acteren, ondanks dat kajol beter i dan..
  ben benieuwd naar di filmm

 3. OMG!!!! wie zal haar nog willen nada ze haar hebben gezien i neal-nikki?
  zij liep hèèl die film half naakt rond.kajol heeft nooit haar kleren uitgedaaan vo succes te hebben en zij is èèn van de beste bollywood actressen geworden.
  zij zijn zooooooo verschillend.

 4. ze was best wel goed in neal-nikki…maar ik vind haar nie mooi vergeleke met andere acttrsieez…ze deed wel blote kleren aan maar ik denk d at ze het nie zelf koos tog..?????want dat krijgen ze zelf tog.
  maja in ieder geval…..

  ZIJ KAN NIE DE PLAATS VAN KAJOL IN NEMEN..!!!!!!!!!!!!!!
  maybe in 2050:P:P:

 5. hooiii

  Ik vind dat we haar nog een kans moeten geven.
  Als ze haar zus wil na doen of zelfs in haar schoenen wil staan, moet ze dat vooral doen. Of ze dat daadwerkelijk kan zullen we wel zien.
  In de film Neal en Nikki deed ze het niet slecht.

 6. ja die tanisha vind ik ook nie beter dan kajol ,kajol is gewoon veel beter kajol blijft de best mischien na aish dan maar kajol is beter dan die zusje! en tanisha lijkt wel op een of andere slet

 7. Ze heeft ontzettend goed gespeeld in Neal N Nikki. een van de beste films, eindelijk een keer wat anders,
  gr
  Djai

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.