Kareena krijgt een nieuwe look

Bollywood actrice Kareena Kapoor Bollywood actrice Kareena Kapoor verheugt zich er op om binnenkort naar Parijs te vliegen voor een fotoshoot. Zij is door het modeketen Globus benaderd voor een advertentie waarvoor ze zich een nieuwe look laat aanmeten. Een woordvoorder van Globus liet weten dat Kareena een stijl icoon is voor de jeugd. “Met haar als brand ambassador zullen we ook internationale erkenning kregen voor ons merk.

Hoewel Kareena er altijd oogverblindend uitziet, willen wij haar voor deze campagne een andere look geven. We hebben een Franse visagist ingehuurd, die haar complete make-over zal geven”, aldus de woordvoerder van Globus. Overigens heeft Kareena vorig jaar haar schoonzus Soha Ali Khan vervangen als het gezicht van Globus.

25 REACTIES

 1. Soha Ali Khan is nog niet haar schoonzus, want Kareena is nog niet getrouwd met Saif Ali Khan. Soha Ali Khan is haar aankomende schoonzus!!:D

 2. jah ik ben ook benieuwd naar haar nieuwe look.
  ik mag haar nu wel(i dont why) i haatte haar vroeger zooo erg…
  mjah nu ff afw8ten

 3. Leuk,
  Ik kan NIet wagten!!!
  Kareena is super goed en ook een

  super mooie meisje!!

  Binnekort de nieuwe kareena kapoor veel mooier!!

 4. Haar gezich ziet er minder gezond uit nu ze zo afgevallen is vond haar vroeger mooier zoals in aitraaz en fida. Ik snap niet waarom zij en kajol hun wenkbrauwen niet epileren.

 5. De eerste keer toen ik haar zag in kabhie khushie kabhie gham Bij het stukje in its raining men, vroeg ik gelijk aan m’n ma: Wie is dat. Sinds dien vind ik haar echt goed. Maar eerlijk ben ik wel ze is wel lelijk zonder make-up maar,maar met ziet ze er goed uit hoor. Het mooiste hoe ze er uit zag was in Bole Chudiyan en Mauja Hi Mauja.
  Ze is trouwens in 1 jaar 8 keer gewonnen voor beste actrice.
  Ga zo door meid.

  Groetjes:
  Rewin.

 6. ze gaan cker haar haren als boblijn (net als katie Holmes vrouw van tom cruise) knippen, maar zij is togh mooi dus zal haar wel staan…

 7. je moet haar zien zonder make-up sow als in die film Jab we Met , is se soww lelijk als ik weet niet wat
  maarehh se kan wel goed acteren
  en trouwens alle bollywoodsterren zien er sonder make-up lelijk uit ahhaha
  dat was mijn mening en nie seggen dat ik jaloers ben want dat ben ik namelijk niet
  wyauauahaha

 8. eeeeeeeeeeeew ik haat haar dat zij shid kopoor heeft los gelaten
  eeeeeeeeeeeeew en zij krijgt een nieuwe look nog eeeeeeeeeeeeeeeeewer

 9. o leuk voor de maar het zal me niet verbazen als aar haar kort wordt gekinpt dat zou ik niet leuk vinden lang haar staat haar veel moiier maar ja moet ze zelf weten

 10. Saif boft Maar met Haar ze is al Superrrr Mooi en nu wodt ze nog mooier
  wat wiltie nog meer
  is het ook geen schattig stelletje
  The most beautiful couple ever(L)

 11. Ze is Zoo MOOOOI!!!
  I Just Love her!!!
  en ‘lovegirl’
  ik vind haar juist mooi in jab we met
  mooi naturel!!!
  mja ieder zijn eigen mening hé

  ILoveYouKareena’x

 12. NOU…als ik net zoveel make-up droeg. en zoveel makeover’s kreeg. was ik 3 keer mooier dan haar. en omg als je haar zonder make-up ziet.. zul je niet meer roepen dat ze prachtig is. je gaat je eerder dood schrikken

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.