Xbox 360 games in Bollywood film

Een samenwerking tussen Microsoft en Bollywood productiebedrijf Yashraj Films gaat ervoor zorgen dat de spellen ‘Gears Of War’ en ‘Halo 3’ een plekje in een Bollywood film krijgen. Acteur Ranbir Kapoor gaat namelijk de rol vertolken van een Xbox 360 ontwikkelaar en vrouwenverslinder in de Bollywood film ‘Bachna ae Haseeno’.

Door een samenwerking van Microsoft en Yashraj Films zal Kapoor tijdens deze films gezien worden terwijl hij Gears Of War en Halo 3 aan het ontwikkelen is, meldt de gamesite XGN.

De Hollywood verfilmingen van Gears of War en Halo zijn nog in de maak, en die twee titels laten nog even op zich wachten. Maar de twee games zijn binnenkort dus al wel in een Bollywood film op het witte doek te zien, meldt de site.

11 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.