Genelia D’Souza hot in Bollywood

Genelia D'Souza hot in BollywoodGenelia D’Souza die haar acteercarrière in Tolywood (de ‘T’ staat voor Telugu, filmindustrie in Andhra Pradesh) begon, maakte al snel indruk met haar acteerprestatie. Met de films Boomarillu, Dhee en Ready scoorde ze enorme hits die haar aan de top brachten. Daardoor kreeg ze ook rollen aangeboden in Tamil en Kannada films.

Inmiddels is Genelia ook ‘hot’ in Bollywood. Haar Bollywood debuutfilm ‘Jaane Tu… Ya Jaane Na’ met Imraan Khan (neef van Aamir Khan) werd een hit hetgeen haar weer drie andere aanbiedingen voor Bollywood film heeft opgeleverd. Veel collegasterren waaronder Mallika Sherawat zijn vol lof over de jonge actrice.

23 REACTIES

 1. Ze is best goed alleen in die film van mere baap pehla aap deed ze soms beetje overdrijvend acteren….

  Vind haar beetje op priyanka chopra lijken…

 2. ”Haar Bollywood debuutfilm ‘Jaane Tu… Ya Jaane Na’ met Imraan Khan (neef van Aamir Khan) werd een hit”

  ga eerst goed je informatie zoeken en zet het dan hier neer..Jaane Tu… Ya Jaane Na is niet haar debuutfilm, want zij heeft ook in Masti gespeeld tegenover Riteish Deshmukh.En als ik het goed heb, is Masti toch echt veeeel eerder uitgekomen dan Jaane Tu… Ya Jaane Na (Y)

 3. ik vind haar lelijk, en als ze lacht is ze nog lelijker… ze moet veel make up dragen net als o[p deze foto anders is ziet ze er niet uit en bovendien heeft ze niks bijzonders. bijvoorbeeld aishwarya ogen en gezicht is egt mooi dat maakt haar bijzonder, van priyanka haar lippen en lichaam (haar ook) en bips haar lichaam en ogen, katrina haar benen, rani haar ogen, pretty haar lach etc maar van haar nothing dus ja ze moet ff gwn in telugu blijven ne niet met bolly bezig houden.

 4. Ik wist niet dat zij die meisje van masti was nu je het zegt klopt wel…. Ik vond haar daar irri… je ziet haar even in paar nieuwe films achter elkaar daarna hoor je niks meer over haar zoals al die nieuwe actrices…. Je komt alleen ver in bollywood als je familie bent of je bent vriend(in) van een bekende… kijk maar naar amrita rao, bhumika etc etc je hoort niks meer van hun….

 5. ze was goed in jaane tu ya jaane na.en ik zou gek worde als ik met de neef van aamir khan een film mocht spelen wajooow…
  egt geluk man….want hij is zoooo cutee..

 6. mee eens met… Iemand.
  De rest zijn gewoon jaloers… Of dragen een bril.
  Het is duidelijk te zien dat Geni een hartstikke mooie meid is.

 7. ze was in masti ook heel erg goed

  en in jaane tu ja jaane na & mere baap pehle aap

  was haar de grootse blokbusters movie

 8. Ah wel kvind dat ze die Imraan Khan niet met Hrithik Roshan moeten vergelijken tss

  Roshan is en blijft Roshan … Hij is uniek

  Grtz

  Dina

 9. ik vind haar egt een knap meid ze mah van mij in meer films spelen als het kan hoorze acteert ook leuk man ze is egt toppie

 10. zo mensen praten alleeen over haar he zijn mensen jaoers of zo ik denk van wel moet je aiswaria effe kijken zonder make up kijken spook vriend.aiswaria is gewoon een bitch ze heeft zo n een lelijke huwelijk gehad uuuhh

 11. Haar bollywood debuutfilm was Mujhe Teri Kasam samen met Ritesh Deshmukh!!

  Zoals al eerder door een van de anderen is gezegd: check your info first!!

  Ze heeft al enkele bollywoodfilms op haar naam staan. Dat Jaane Tu… haar nou echt bekend heeft gemaakt, is een ander verhaal.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.