Sridevi maakt comeback met Anil Kapoor

Bollywood - Sridevi maakt comeback met Anil KapoorNa een eerder bericht over de comeback van Bollywood veterane Sridevi, kunnen we nu melden dat de populaire actrice eindelijk haar rentree gaat maken met Anil Kapoor als tegenspeler. Het duo heeft in veel films gespeeld, waarvan ‘Mr. India’ toch wel de allergrootste grootste hit was. De film was een productie van Boney Kapoor die zowel de echtgenoot van Sridevi als broer van Anil Kapoor is. Boney wil nu met het succesvolle onscreen koppel uit vroegere tijden opnieuw magie creëren door een vervolg ‘Mr. India’ te maken op.

Naar het schijnt, zal het vervolg in tegenstelling tot het eerste deel veel special effects bevatten. De 45-jarige Sridevi, die voor haar comeback geduldig gewacht heeft op de juiste kans, is erg enthousiast over de film. Daar ze destijds veel lovende recensies heeft ontvangen voor haar rol in ‘Mr. India’, is het vervolg op de film de beste rentree voor haar. Ze is nu hard aan het trainen en heeft al wat kilo’s verloren om er net zo glamoreus en sensueel als vroeger uit te zien. Anil Kapoor is net zo enthousiast om samen met zijn oud-collega en schoonzus te schitteren in het tweede deel van de kaskraker uit 1987.

14 REACTIES

 1. Ik vond haar films altijd goed ze is echt mooie vrouw. VOnd haar stel met anil super vooral in judaai. Ze ziet er echt nog goed uit ze is 45 en heeft ook kids. Jammer dat ze met jonge leeftijd ging stoppen met films. Ben echt benieuwd naar de film

 2. je hebt gelijk afg tamina.
  jah ok ze was wel egt goed vroeger en mensen respecteren haar nog steeds maar eej kom op dit kan toch niet…
  weer come back,,,ze mag wel een rol als moeder spelen ofsow.
  maarjah ..what evaa

 3. Ik ben niet eens met afg tamina en afg_maisje,

  Ze is een prachtvrouw en een goede actrice. Trouwens mannen als Salman khan, Sharukh khan, Anil Kapoor etc. die zijn ook meestal ook
  veeeeeel ouder dan hun tegenspeelsters. Kunnen ook bij wijze vane spreken de vader kunnen zijn!!! Maar daar wordt niets over gezegd. Komop, een beetje volwassen worden dames!! Dat betreft is Hollywood veel verder, meeste goede actrices zijn ook al rond en boven de 40!

 4. Jaah ik snap jou well sterr maar met vrouwen is wel anders mannen in egte leven kunnen ook zo met jongen meisjes trouwen weetje.. Maar voor haar staat egt niet mooi om een hoofdrol te spelen,, Je kunt zien ze is gwn oud. Madhuri kon mischiem net wel maar dat saat ook niet egt mooi. Iedereen heeft z’n tijd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.