Bollywood op Belgisch Durga Filmfestival

Bollywood op Belgisch Durga FilmfestivalVan 22 tot en met 26 augustus kun je alle aspecten van Bollywood leren kennen tijdens het Durga Filmfestival in het Cultureel Centrum Berchem (België). Op het vijfdaagse filmevenement over de Indiase cinema kun je naast films bekijken ook meedoen aan workshops of proeven van Indiase snacks.

De Bengaalse klassieker ‘Devdas’ uit 1956, de familiefilm ‘Kabhi Khushi Kabhie Gham’, de kinderfilm ‘Web of the Witch’, Bollywoodkitch pur sang uit de seventies ‘Om Shanti Om’, hedendaagse Indiase films ‘Ore Kadal’ en ‘Nishabd’, documentaire ‘Lakshmi and Me’, griezelige Lollywoodfilms (Pakistaanse cinema) als ‘Zibahkhana’ en ‘Zinda Laash’ en tot slot nog Chinese Bollywood (Chollywood?) zullen vertoond worden.

Voor degenen die nog niet vertrouwd zijn met de Indiase zang- en dansspektakels is dit dus een ideale gelegenheid om kennis te maken. En voor de Bollywood ingewijden is het een uitgelezen kans om de klassiekers eens op het grote scherm te aanschouwen…. in België!

8 REACTIES

  1. Leuk, ik wil hier wel naar toe gaan maar wat is het adres van het centrum in Belgie (voor de Tom Tom:))
    kan iemand mij informeren?
    grappig al die thema’s… je kan kiezen ook nog, gaaf!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.