Katrina scoort 9 filmhits achter elkaar

Geen enkele andere Bollywood actrice heeft in korte tijd zoveel succes als Katrina Kaif geboekt. En dat terwijl de nieuwe ‘queen’ of Bollywood geen diverse personages heeft laten zien, maar de routinematige zang en dansnummers. Grote groepen bezoekers verdrongen zich de afgelopen week voor de bioscopen in India om te genieten van de onscreen romantiek tussen Katrina en Akshay in de film ‘Singh is Kinng’. De film is nu al een grote hit en zou nog wel eens hoger kunnen scoren dan ‘Om Shanti Om’.

Hoewel Katrina’s debuutfilm ‘Boom’ flopte, heeft de actrice daarna het ene succes na het andere weten te boeken met de films Sarkaar, Salman Khans Maine Pyaar Kyun Kiya, Hum Ko Deewana Kar Gaye, Namastey London, Apne, Partner, Welcome, Race en nu ook Singh is Kinng.

42 REACTIES

  1. Katrina is knap, kan goed acteren en is vriendin van Salman. Dus ze heeft alles. Maar ik denk niet dat die film beter gaat scoren dan Om Shanti Om.

    Later.

  2. nou ja die films zijn niet allemaal leuk hoor, zoals Sarkar bijvoorbeeld. en trouwens die films van haar zijn ook stom altijd over liefde en zij speelt een (zogenaamde) knappe iemand en jongens zitten achter haar aan verder is er niks bijzonders aan te zien.

    mijn mening: zij heeft mooie lengte, mooie benen maar verder ziet ze er gewoontje uit. je kan zo een type dagelijks tegen komen, maar een type als Aishwarya Rai kom je bijvoorbeeld niet tegen, dus ja zo bijzonder is zij niet en moet niet zo denken dat ze heel wat is.
    dat is mijn mening, dus ja als iemand met mijn niet eens is dan jammer en ten tweede ben niet jaloers op haar (misschien op haar benen verder niet) als het zo was dan zou jaloers zijn op Aish, Bips, Priyanaka, Deepika, Koena genoeg mooie andere actrices

  3. Dat is wel erg goed van haar ik denk niet dat het alleen door haar 9 filmhits achter elkaar heeft ook door haar tegen spelers.

    ik vind haar wel mooi enz maar als actrice vind ik haar niet zo goed!

  4. Singh is Kinng is zoooooooooo cool. Zou het echt cool vinden als Akshay eens eindelijk een beetje erkenning krijgt voor zijn werk…en niet altijd Shahrukh…

  5. moet wel he ze is ook tenzij zo goed.
    ik denk wel day=t Sing is King meer score krijgt dan Om shanti Om.

  6. Ik vind dat ze super nep acteert, een films zoals sarkar of partner maine pyar kyun kiya welcome etc etc is zeker geen hit door haar maar de andere acteurs. Ik vind haar ook niet bijzonder mooi, je moet haar zonder make up zien allemaal dankzij al die lights en kleding dat ze er mooi uitziet. En natuurlijk is ze zo ver dankzij salman dat weet heel de wereld, daarom vind ik dat ze het niet heeft verdient er zijn genoeg andere actrices die veel beter zijn dan haar. Ik denk dat het allemaal puur geluk is. She is just a lucky girl……..

  7. alleen maar kritiek
    maar ik vind haar top 😀
    ze doet dit om haar gezin , ze zorgt voor haar moeder en haar 9 zussen
    je verdiend het meidd 😀
    en ze is pas in de wereld van bollywood
    duss pleasee een betjuhh minder kritiek graag:D
    iedere actrice of acteur was eerst niet zo goed in hun eerste bollywoodfilm
    maar later kwamen ze op gang
    :D;)

    Xxx Tina

  8. geenidee

    Je heb helemaal gelijk ze is gewoon een actrice ze heeft nieks speciaal en haa’ filmen zijn ok niet zo leuk allen namaste londen en sing is king heb ik graag de rest zijn nieks .Maar zo als Aishwarya Prety Rani zijn nu niet meer.De rest zijn mooie maar nie getalenteerd.

  9. ik Vind Aishwarya Rai Bachan Slecht Worden,en katrina en akshay zijn gwn the best.Maar ja iedereen zijn eigen mening;)

  10. zarif@je hebt 100% gelijk
    ik ben het met je eens
    katrina is goed
    ze is mooi en knap
    haar films zijn ook heel erg leuk
    maar om shanti om verslaan lukt niet

    love srk….(K)

  11. Katrina kaif is wel de laatste die al deze succes verdient, ze kan niet acteren en niet dansen en ik vind haar gewoon niet leuk. Ze is alleen maar zo ver gekomen door haar uitelijk en doordat ze met salman heeft. En singh is king was echt geen leuke film, het ging echt nergens over!

  12. Ik vind dat katrina kaif meer scoort dan de film om shanti om …. En ik vind katrina kaif een mooie meisje…

  13. heyy iedereen,,
    ik vindt di film (sing is king) egt saai..
    om shanti om vond ik veeel leuker mjaa voor mensen hier commentaar op geven dit was mijn mening!!!
    xxjess

  14. ik wil da ni ze , ik ben veeeeeeeeel te knap voor hem!!!!!!!!! en derbij ik wil geen bejaarde als man en zeker geen …..
    eh!!!!! ahahahahahahah

  15. en ik weet niet wat die mensen hier komen zeggen dat ze zo ver is gekomen door Salman? die films daarin heeft ze zelf acteert? niet salman? en als of salman een kans heeft gegefen om in zijn film te spelen ofz?(hij maakt geen films)

    Voorbeeld:

    je bent een lelijke wijf kan niet het taal praten en kan absoluut niet dansen en je ben de vriendin van Salman en zie je die persoon ook beroemd worden #lol=:=?

  16. ze is echt mooi hoor en ik heb gehoort dat salman khan ruzie had omdat, ze in sing is kinng gespeeld heeft ik weet niet of het waar is hoor kan wel doei

  17. hallo sing is king is echt wel eEn super,grapige en romantike film en DU DIE GAAT ZEKER HOGER SCORE DAN OM SHANTI WAT DAN OOK DIE FILM WAS NIKS HET WAS SH-T FILM EN NOG WHAT ZE IS KNAP JA MAAR ZE KAN NET ZO GOED ACTEREN DAG!!!

  18. katrina kaif kan goed acteren hoor vindt ik dan ik wacht op je reactie
    whatever morgen 3 uur s middags okee.

  19. hmm mensen segge veel alsof actrice worden makkelijk is man en niet alleen katrina ziet er niet uit zonder make -up
    zoveel kritiek wattever katirna je bent mmooi knap
    LOVE y0u forever

  20. blif bij de onderwerp ……………….wat ever….katrina heeft het verdientttttttttttttttttttttttt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  21. de mensen die allemaal commentaar hebben die moeten hun bek houden dat je haar niet mag okay
    maat wat moeten jullie zulke dingen zeggen zij verdient tenminste haar geld!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    en kijk eerst naar jezelf
    want jullie zijn zeker niet mooier
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.