Bachna Ae Haseeno binnenkort te zien

Bollywood film Bachna Ae Haseeno binnenkort te zienBollywood sterren Ranbir Kapoor, Deepika Padukone, Bipasha Basu en Minissha Lamba waren afgelopen weekend in Mumbai bijeen gekomen om hun film ‘Bachna Ae Haseeno’ te promoten. De film verhaalt over een Raj die in verschillende periodes van zijn leven drie liefdesrelaties heeft, met Mahi, Radhika en Gayatri, die hem veel leren over het leven en de liefde.

Aditya Chopra heeft ‘Bachna Ae Haseeno’ geproduceerd en Siddharth Anand, bekend van ‘Ta Ra Rum Pum’ en ‘Salaam Namaste’, heeft het geregisseerd. De muziek in de film bestaat uit verschillende muziekstijlen gezongen door Shilpa Rao, Sunidhi Chauhan, Britse popsensatie Hard Kaur, Raja Hasan, Lucky Ali en Shreya Ghosal. Naar verwachting gaat de film half augustus in première.

14 REACTIES

 1. wel de jonge heeft mooie lichaam maar een lelijke kop en wat tha hell doet hij met de twee mooie vrouwen (deepika en Bips ) die andere kan het nog wel en trouwens de liedje ur my lucky is leuk plus bips heeft mooie kleren aan.

  byebye

 2. Leukkk,
  kan niet w8en tot de film uitkomt!
  ranbir en deepika, waarschijnlijk spatten de vonken aF!!
  Devika.

 3. deze film bachnaa ae haseeno lijkt me wel een leuke film ik kan niet w8en tot die film komt… En bipasha basu ik vind je een mooie meisje…

 4. lovegirl je hebt gelijk die bipasha is lelijk en kan echt ni acteren .marr kwil wel de film gaan zien!!!!!

 5. Deze film is leuk:D
  ze hebben een goede rol gekregen.
  en love girl je zegt wel van bipasha is lelijk volgens mij moet je eerst naar je zelf kijken.
  Maar jah ieder heeft zn eigen mening maar ze hebben wel een goede rol in die film.

  Die filmmmm is gwn super

  xxxtijgertje

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.