Natalie Portman in ‘Bollywood’ clipje

Natalie Portman in 'Bollywood' clipjeDe Bollywood ‘stijl’ blijft het Westen fascineren. Eerder zagen we al het Bollywood nummer van ‘The Love Guru‘ en nu maakt Hollywood actrice Natalie Portman een uitstapje naar Bollywood. De Amerikaanse actrice, bekend van haar rol als prinses Padmé Amidala in Star Wars, speelt een gastrol in een videoclip van haar vriendje Devendra Banhart. De video van het nummer ‘Carmensita’ is opgenomen in de stijl van het Indiase Bollywood.

De 27-jarige Portman, die ook te zien was in films als ‘V for Vendetta’ en ‘The Other Boleyn Girl’, vertolkt de rol van de mysterieuze prinses Carmensita Saplingita, die valt voor de prins van Hraminah, gespeeld door Banhart.

Wij vinden deze clip nergens op slaan, maar zijn heel erg benieuwd naar jullie mening:

32 REACTIES

 1. Belachelijk! het slaat echt nergens op , ze maken gewoon ons cultuur en de goden belachelijk!!!!

 2. BELACHELIJK! Dit slaat echt helemaal nergens op. Hollywood gaat hier nu een trend van maken denk ik… Maar ik vind dit echt niet kunnen. Met deze clip worden veel mensen & een geloof belachelijk gemaakt! Dat kan gewoon niet.

 3. Omdat er in hollywood niks gebeurt
  komen ze naar bollywood.Dat bewijst
  dat bollywood beter is dan holywood.
  :p

 4. Ze zijn gwn DIK JALOERS op Bollywood Films
  Ze zijn egt zielig ze moeten egt een leven zoeken:@:@

 5. Wat moet dit eigenlijk voorstellen vresselijk voor woorden zeg ze maken zichzelf en de cultuur belachelijk als ik een cijfer zou geven dan gaf ik min tien,

 6. Hahaha dat goden geloof,, geloof ik ook niet hoor 😛
  Beetje te overderven (vind ik 😉 )

  Maar ze moeten niet iemands anders geloof belachelijk make,,

 7. best lekker nummer!
  ik kan er lekker op swingen…
  en this stuff is really funny…good job
  ik bedoel al die goden ??? waar slaat het op??? denk na??? geloof je dat allemaal egt??????????? ik zou zelfs liefer moslim willen zijn…-_-

 8. ik vind het gewoon belachelijk voor woorden, ze zitten ons cultuur te beledigen dat kan tog niet & dat is echt niet mooi ofzo hoor

 9. HET is lekker boeiend, mense dnke een soort vn se zijn leuk ensjoww…
  XD
  mrjhaa
  Se moete naar dierentuin gaan en daar moete se die dieren na gaan doen nie wij
  dan kunne se tenminste publiek aantrekke in de dierentuin

  maarr

  Ciao

  TiNa Xxx

 10. o mijn god ze maken de hindoe goden echt belachelijk dit hoort toch niet. Dit is echt zielig man ook al ben ik moslim ik vind dat dit niet hoort. dit mag toch niet andermans godsdienst belachelijk maken. Die hollywood gasten zijn gestoord. Maar dat wisten we al

 11. OMG dit is echt zo DOM. Ik heb maar eventjes gekeken ik ga echt niet mijn paar minuten verspillen aan deze idioten.

 12. Grappig…erg grappig. Ik vind het wel exprimenteel en gewaagd. Niet beledigend. Voor de mensen die het als een belediging ervaren. Je kunt iemand niet beledigen mist die het toestaat. Ik denk ook niet dat het beledigend bedoelt is. Er hoef maar iets anders dan een paar acteurs die rennen om een boom (wat ik zelf ook erg leuk vind)en men vind het al niet geod.

  Mensen denk eens buiten het hokje. En sta open voor nieuwe dingen.

  Maltie

  PS..voor de golovige…welke goden worden er hier beledigd volgens jullie?????

 13. @ Jaaaa
  Arre eelijk? Ok laat ik eens eerlijk zijn. Wie kan het aanzien om dit video te bekijken? BEH alleen die stem al maakt mij misselijk. Dekho, ik ben een moslim maar ik vind het BELACHELIJK dat ze de ‘goden’ belachelijk maken. Er zijn zat mensen die er in geloven en uit RESPECT zouden ze zoiets niet moeten doen. Dit is net als die film ’the love guru’ ofzoiets. Was laats op tv en ik kon het werkelijk niet aanzien. Hebben die Hollywood film makers dan ook geen 0,000% shaamte? Alles is zo makkelijk voor hun, HUP de bed in duiken als het moet. Daarna eruit en dan HUP naar de volgende. En nu dit? Ik sta er niet van te kijken als ze straks ook zo een belachelijk film over ons profeet gaan maken.

  Wat je ook bent, een moslim, bhoedist, christelijk, katoliek of niet gelovig, NIEMAND zou dit grappig moeten vinden. This is CRAP. (Mijn mening!!)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.