Madhuri Dixit terug in comedyfilm

Er is weer goed nieuws voor de fans van Bollywood ster Madhuri Dixit. Na de tegenvallende response op haar comeback film ‘Aaja Nachle’ zal ze opnieuw te zien zijn in een comedy met als titel ’36-24-36′. De film zal geregisseerd worden door de bekende filmmaker Meghna Gulzar. Zij heeft Madhuri met het script benaderd en was blij met Madhuri’s positieve reactie.

Hoewel het contract nog ondertekend moet worden, zijn alle opnames al in Amerika gepland zodat Madhuri niet op en neer hoeft te reizen om haar aandacht over haar gezin en werk te verdelen. De film gaat over vrouwen die zich druk maken over gewichtsverlies en kledingmaten. Volgens Meghna is Madhuri geknipt voor de rol omdat ze er voor haar leeftijd nog steeds jong, slank en aantrekkelijk uitziet.

‘Aaja Nachle’ was niet de juiste comebackfilm voor de Queen of Bollywood, zoals Madhuri Dixit ook wel genoemd wordt. Hopelijk slaat ze met 36-24-36 wel terug.

28 REACTIES

 1. hahahahh jah je hebt gelijk sera ze is heus geen
  36-24-36 maar inderdaad madhuri dixit is de queen of bollywood. ik hoop dat het een leuke film wordt net als aaja nachle!!

 2. hallo SERA het is een film NAAM!!!!!
  TROUWENS NIEMAND HEEFT BEKEND GEMAAKTDAT DAT WEL ZOOO ISS :@

 3. Leukkkk!!
  ze is egt geweldigg!! en ze speelt goede filmss..
  en sera waar heb jij het over, ze is egt wel 36-24-36
  jij waarschijnlijk niej en daaraom ben je jaloers?
  nyaaa veel suc^ madhuri!
  Devika.

 4. dat is prachtig. ik wil der wel weer gauw terug zien. hoewel adja nachle een flop was vind ik het een prachtige film

 5. hey zarif jan waarom zeg je dat kajol qween of bollywood is terwijl alle regursiers zegt dat madhuri is de best ze zeggen dat in bollywood niemand is net als madhuri dixit zij super…zij kan heel goed met comedy aaja nachle zarif

 6. Harun,,
  Kajol kreeg met haar comeback in Fanaa meteen beste prijs voor vrouwelijke rol en trouwens die film was een van de bestverdiende films in bollywood. Maar wat kreeg Madhuri met haar comeback…0 en die film was ook een flop.

  Later.

 7. ach kom op zeg madhuri is zeker een top actrisse,kan geweldig dansen heeft karakter.jammer dat men haar come back een flopper vond ,want ik vond hem juist een van de leukste van 2007 en vooral the songs fantastich.beste theater stuk die ik ooit gezien hep in een film dus van mij heeft die film een dikke 9 gekregen.ook al zou ze 80 zijn haar filmes bekijk ik met plezier,en die smile van haar heeft niemand in bollywood.go madhuri you are the best.

 8. Madhuri heeft vijf keer beste actrice gewonen kajol drie keer Madhuri is vergelijkbaar met madonna J.LO WAT IS KAJOL. PARDOEN zarif ga even goed kijken naar lachen van mad en huilen en zeker dancen nobody come close to madhuri dixit.. bye

 9. Kajol is niet zo slecht maar Madhuri dixit is echt top actrice..
  Madhuri is queen of bollywood…..dag kajol

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.