Wordt Love Story 2050 een kaskraker?

De langverwachte Bollywood film ‘Love Story 2050’ met Bollywood sterren Priyanka Chopra, Boman Irani en nieuwkomer Harman Baweja gaat op 4 juli in première. De film wordt gezien als India’s eerste, echte science fiction film met bijzondere special effects, gecreëerd in internationale studio’s en belooft dus heel wat te worden. Zoals de naam al doet vermoeden, is ‘Love Story 2050’ een liefdesverhaal tussen twee jongeren (Harman Baweja en Priyanka Chopra) die door middel van een Tijdmachine in het jaar 2050 door Mumbai reizen. Geruchten gaan dat de film een remake is van Steven Spielbergs klassieker ‘Back to Future’.

Voor Bollywoods veelbelovende nieuwkomer Harman Baweja wordt het dubbel zo spannend omdat het niet alleen zijn debuutfilm is maar ook een project van zijn familie die keihard heeft meegewerkt. Zijn vader, Harry Baweja, heeft de film geregisseerd, zijn moeder heeft het geproduceerd en zijn zus heeft alle assistentie verleend.

In een onlangs gehouden interview heeft Harman alle hardnekkige geruchten over zijn ‘real life’ relatie met Priyanka ontkend. Los van die speculaties, is hij het zat dat hij voortdurend wordt vergeleken met Bollywood hunk Hrithik Roshan. “Wanneer ik ’s morgens in de spiegel kijk, zie ik alleen mezelf en denk aan mijn eigen carrière, ik hoop dan ook dat de film een succes wordt”, aldus Harman.

24 REACTIES

 1. yeahhh een topactrice in een super leuke film!
  ik hoop dat het een leuke film is :p

  Eindelijk weer een film van priyanka..&boman irani is egt grappig!

 2. Toen ik het eerst zag dacht ik ook dat het hritik was, hij lijkt wel op hem tenminste op die foto….
  Dat is het nadeel als een nieuwkomer op een superstar lijkt dan gaan mensen meteen denken dat ze iemand proberen na te doen…. ook bv die meisje van lucky ze zeiden dat ze op ais lijkt maar qua acteren deed ze haar niet na….

 3. Zooóoo jaa heaaa! In die liedje Milo Na Milo Lijkt hij echt Precies op Hrithik =P ,

  Maar, ik denk dat het wel een leuke film is hoor, Ik had stukjes op tv gezien !

 4. deze flim wordt migien wel flop of hit wie weet
  maar dat lijk me zo fantasie flim en fantasie flim wordt nooi een hit wel normale flim maar geen hit

 5. KWIL HEM ZKR ZIENN…
  LIJKTT ME ECHT EEN LEUKE FILM,KHEB GEHOORT DT HET EEN ACTIE FILM IS,MAARRR DENK DAT UT MEER LOVEESTORY IS DE TITEL ZEGT UT AL,MAAR DE TITELL ZEGT HET NIET ALTIJD lol…

  xxxx-xxxx

 6. EN OWJA…Harman Baweja is nieeeeeeeeejjj echttt knap..

  maar Ze passen wel bij elkaar!

 7. oke ik vind hun dus egt niet bij elkaar passen priyanka verdient wel beter njaa xxje my

 8. ik vind harman en priyanka wel bij elkaar passen, harman ziet in deze foto niet zo goed uit, maar ik vind hem best knap als je zijn andere foto’s ziet en video XD. en ik hoop dat het een hit word vind het egt knap van bollywood dat er voor de eerste keer zo film is gemaakt, lijkt net als hollywood maar nu bollywood style 😉 , als krrish hit is geworden moet dit ook wel een hit worden. geef die film tog een kans als srk/hrithek, ash/kareena erin speelde zou iedereen zeggen dat het een supar hit film gaat worden maar nu een nieuwe actor erin speelt zeg sommige dat het een flop word, flauw zeg

 9. lijk me een mooi film die ik zeker ga kijken denk ook dat die nieuwe acteur wat kan maken

 10. haalllo allemaal
  ik weet niet maar het lijkt alsof die film egt iets voor krrish:P
  die jonge kan ook goed dansen
  maar ilove hrithik:p
  byebye

 11. passen wel bij elkaar
  maar toen ik die trailer zag dacht ik dat het hritik roshan
  lijk echt precies op hem alleen die kleine baard weghalen en snor
  en klaar!!
  laterzzzzzzzzzzzz

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.