Vidya Balan slechtst geklede actrice

Bollywood actrice Vidya Balan staat bovenaan de door velen gevreesde lijst van slechst geklede bekendheid. De actrice is unaniem gekozen door de top stylisten van Bollywood. Daar Vidya vaker het nieuws heeft gehaald met haar slechte smaak voor kleding, heeft ze weinig hoeven te doen om deze titel te winnen. Zowel haar kledingstijl in de film ‘Heyy Babyy’ als de door haar uitgekozen outfit tijdens de Filmfare awards, hebben haar veel kritiek bezorgd. Haar kleding in de nieuwe film ‘Kismat Konnection’ met Shahid Kapur sloeg echt alles. De stylisten hadden geen goed woord over voor haar bizarre outfit die een combinatie is van verschillende stijlen: een zwart shirt over een witte blouse met een zwarte gilet en daaronder een zwarte rok met een glanzende legging. Volgens de actrice was de combinatie nodig om haar personage in de film te versterken. “Vroeger zouden dergelijke uitspraken mij kwetsen, maar nu doen ze me niets meer”, aldus Vidya.

34 REACTIES

 1. ookee het is geen super mooie/goeie combinatiee,
  ze had wel wat anders kunnen uitkiezen.
  mjaa als het bij haar rol hoort?..

 2. Zij draagt inderdaad lelijke kleren zowel in films als in real life… ook vind ik smaak van rani niet mooi… in films van karan johar draagt ze wel leuke kleding maar in awards shows etc vind ik het lelijk dat is dan haar eigen smaak….

 3. nou zooo slecht vind ik het ook niet hoor
  maar vergeleken met de andere actices vind ik het tog wel een beetje slecht ze moet jurken dragen die staan haar beter in haar nieuwe film met shahid kapoor ziet ze er leuk uit
  maar jah nu vind ik het ook niet ecgt slecht

  srklover

  groetjes -xxxxx-

 4. eerlijk gezegd das waar ze heeft geen smaak van kledij en ze kleedaltijd bizaar.De stijl van Kareena is beter dan van haar.

 5. heey, jaa geen style dat kun je wel zeggen maar ja als ze zich daar goed in voelt 😉 maar ehm effekes een andere vraag die TEMPATION RELOADED award… waar komt ie op tv kan iemand me dat zeggen 😉 ik denk niet dat ie NL tv komt eerlijk gezegd maar ergens op inet waar je dat kunt volgen of op CNN ofzoo maar jaa als jullie het weten zeg het me dan please 😀 XX

  XXme

 6. haar stijl is niet zo leuk maar toch haar oogen zijn zo mooi dat wat ze ook draagt zal ik nooit opletten en alleen naar haar ogen kijken.

 7. Miranda ik veronderstel dat je net als Vidaya niks weet van stijl anders had je kareena niet met haar vergeleekt, want kareena is één van de beste geklede actrice in bollywood.

 8. NOU SEG WAAROM VINDE DE STYLISTEN DAT SE GHEEN COMBINATIE HEEFT. ZWARTE MET WIT IS EEN HARTSTIKKE MOOII COMBINATIE. OF MOET ZE HELEMAAL ZWART AANDOEN DN LIJKT SE WEL EEN GOTHIC.!!

 9. Effe iets voor de administrator.
  Titel van de film `Kismat Konnection` is met een `C` voor connection.
  In de text staat het met een `K` dus dacht meld het even.
  Take care,

  Bye

 10. Bebo

  Lees effe goed ik zeg de style van kareena is beter dan van haar ik zeg nieks slecht hoor leer eens goed lezen.

 11. Nou, ze hebben gelijk, ik vind dat ze voor geen meter zich mooi aankleed.. en in zee cine award.. was ze net een pig met die vetrollen:P

  maja Laterszz!

 12. MIranda je zei dat kareena beter is dan Vidaya je heb kareena met haar vergeleekt ermee, terwijl dat je dat niet mag doen, want een kip mag je ook niet met een tijger vergeleken snapie???
  En ja zeg me aub niet dat ik moet leren lezen!

 13. ZE IS ECHT EEN KNAPPE MEID.
  ZE DRAAGT AF EN TOE WEL MOOIE KLEREN IN FILMS…

  MAAR SORRY HOOR,DIT VIND IK ECHT LELIJK STAAN BIJ DR LIJKT NET EEN GOTHIC.!

  XXX-XXX

 14. Bebo
  Overdrijf niet ok met u trute Kareena cava qaspala tete svp.ze kan me niet schelle je ok hoor je ne’ maare met jou commentaren en wi ben je om me te zeggen mag ik da doen of niet slet

 15. miranda, ik heb je commentaar gegeven ik dacht dat je ook net als ik een mens ben, dus ik wist echt niet dat je….ik ga mijn mond omwille van je niet vuil maken.
  ik ga je een raad geven. Probeer als een meisje te praten niet gelijk een jongen.

 16. […] Het lijkt erop dat Bollywood actrice Vidya Balan een inhaalslag aan het maken is. Tijdens een persbijeenkomst onthulde ze, samen met haar moeder Saraswathy Balan, de juli editie van Filmfare magazine waarvan zij op de cover prijkt. Onlangs werd ze nog door Indiase topstylisten unaniem gekozen tot slechst geklede bekendheid. […]

 17. ieder mens heeft z`n eigen stijl bebo
  zelfs mensen die geen stijl hebben
  ik ken een meisje en die heeft ook
  een stijl en dat is gewoon nonchalant
  dat is ook een stijl .aantrekken wat je wil

 18. haaiii
  zij is fckng mooier dan kareena vind ik
  kleren maakt je egt niet mooier
  ik vind kareena een hoer achtig
  ik zou niet weten wrm
  maar dat is nou eenmaaal zo:P
  majah ik ga he ciaaooo

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.