Shilpa siert de cover van Cosmopolitan

Bollywood actrice Shilpa Shetty op de cover van de Indiase juni editie van de CosmopolitanMet Bollywood actrice Shilpa Shetty op de cover van de Indiase juni editie van de Cosmopolitan vliegt het blad de winkels uit. Shilpa die al een ‘hot body’ had voordat Bollywood sterren massaal aan hun figuur gingen werken, timmert hard aan de weg. De actrice, item girl, reality TV ster en de fantasie van elke man wordt nu ook zakenvrouw. Zij heeft de hulp van haar zus Shamita ingeroepen om haar te assisteren bij het opzetten van een productiebedrijf. Daar de zusters zich nu volledig op hun bedrijf willen concentreren, zullen ze helaas minder tijd hebben voor acteerwerk.

Naar het schijnt, staan er twee films op de planning die zij aan het eind van dit jaar willen uitbrengen. Shamita heeft in vergelijking met Shilpa minder films op haar naam staan en hoopt in de toekomst meer van zich te laten zien op het witte doek.

11 REACTIES

  1. Zij heeft inderdaad een prachtige figuur… ze is ook heel mooi…. jammer dat ze niet zoveel films maakt….
    Zij was vroeger wel lelijk in baazigar en al die vroegere films van haar…. Echt knap dat ze haar figuur zo kan houden want ze is ook niet zo jong meer maar wel een echt diva met mooie stijl….

  2. sorry hoor maare in alle films is shilpa shetty gewoon een sexy girl en ben blij voor der met alles enzovoort

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.