Ranbir en Deepika: best new actors

Het jonge Bollywood celebrity koppel Ranbir Kapoor en Deepika Padukone stond vanavond in de schijnwerpers tijdens het IIFA event dat dit weekend werd gehouden in Bangkok. Zowel Ranbir als zijn mooie vriendin werden onderscheiden met de ‘best new actor’ award voor hun rollen in “Saawariya” en “Om Shanti Om.” Laatsgenoemde film won overigens eerder op de avond meerdere ’technical’ awards.

Verder ontving Bollywood acteur Akshay Kumar de ‘special achievement’ award. Tijdens de uireijking vertelde hij het publiek dat hij vroeger als ober in Bangkok werkte en daarom nog steeds een bijzondere band met de stad heeft. De belangrijkste award voor beste film zal later op de avond bekend worden gemaakt. De films die om de titel strijden zijn: “Guru,” “Chak De India,” “Jab We Met,” “Om Shanti Om,” “Life in a… Metro” en “Partner.”

Bollywoodsterren Abhishek en Aishwarya Rai-Bachchan zijn beiden genomineerd voor de Best Male en Best Female acting award voor hun rollen in “Guru”. We houden jullie op de hoogte van de winnaars.

19 REACTIES

 1. Ik vind dit zo unfair. Ranbir heeft zijn award eigenlijk te danken omdat hij een KAPOOR is. Sanjay Leela Bhansali als director had… Deepika… die fotomodel is connecties hier en daar heeft. Haar award heeft ze weer te danken aan Sharukh ( BIG star of Bollywood). Zonder hem en zijn film had ze het echt niet ver geschopt.

  Er zijn tig andere jonge mensen die een kans willen in de bollywood wereld en echt talenten ervoor hebben…. waar zijn zij??? Ze worden gewoon niet serieus genomen. Erger nog… Geen kans voor hen……

  Bollywood is 1 grote puinhoop en vies geld.

 2. Wat een verrassing!!:P:P

  Later.

  Ps

  Srk gaat beste acteur winnen en Chak! de India wordt de beste film. Ik hoop dat jullie dat al weten. En wie hier commentaar op heeft, moet hij het doen. Dan ga ik beginnen met dissen, en daar hebben Sanjay en Vijinder ervaring mee.:P:P

 3. Ja klopt wel als je familie in bollywood hebt of je bent een model bent heb je veel meer kans om in films gekozen te komen…Al die mensen in bollywood zijn er via familie of het zijn modellen, op een paar na dan….
  ranbir had wel goed geacteerd en deepika niks bijzonders…eigenlijk vond ik die film niks aan…

 4. Hé Rahat, ga je beginnen. Kom dissen. Is goed. Maar ik diss alleen mensen die Srk haten.

  Haat je Srk??

  Geef het me dn door.

  Later.

 5. JULLIEEEEEJJ HEBBEN HET BEIDE verdient.!!

  loveyou bOth.!

  -xxxxxxx-xxxxxxxxx-xxxxxxx-xxxxxxxxx-

  GROetjeZZz

 6. EN ZARIF,HEB JE NIX TE DOEN OFZO?
  ACHTER DE PC KAN IEDEREEN EEN GROTE MOND HEBBEN LOL
  DISSEN ECHT ZO EEN LEVENLOOS

  WHAUWHAUHWAUWHAUWHAUWHAUWHAUWHAUWHAUWHA

  HWUhuwhauHWUAHAWUAHWUAHAUAH!

 7. Zarif,

  Waarom zou ik iemand haten, het woord haten komt helemaal niet in mijn vocabulaire. Ik heb respect voor iedereen en houd ook van iedereen om mijn heen. Jij moet eens proberen om iemand’s mening te respecteren,( DAT IS ECHT GOED BEDOELD )als iemand zegt dat hij of zij SRK’s film’s niks vind wilt dat niet zeggen dat hun SRK haten. Amirkhan vind ik de beste actuer maar dat wilt niet zeggen dat ik een ander haat. Het woord haat is een groot begrip.
  Misschien ben ik ouder dan jij daarom meen ik het ook met jouw.

  mvg

  Rahat

 8. EN JIJ HOUDT VN DISSE PROBEER ME MAAR IS TE DISSE WNT HIEROP HEP JY GWNN NIXX TE SEGGE OMDAT ET WAAR IIS WT K SEG.!!

 9. Hé Rahat misschien heb je wel gelijk man. Maar sommige mensen gaan gewoon te ver. Dam moet je wel iets terugzeggen.

  Later.

  Ps.
  Respect voor jou man.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.