Shilpa bevestigt relatie met Raj Kundra

Stapt Shilpa ook in het huwelijksbootjeBollywood actrice Shilpa Shetty heeft eindelijk een eind gemaakt aan de geruchtenstroom over haar relatie met de in Londen woonachtige zakenman Raj Kundra. In een recent interview bevestigde Shilpa haar relatie die ze lange tijd geheim wilde houden. Het stel heeft zelfs trouwplannen, maar wol nog niets loslaten over een trouwdatum of lokatie.

De actrice, die een figuur heeft om jaloers op te zijn, wil nog van alles doen voordat ze in het huwelijksbootje stapt, zodat ze zich daarna volledig op het gezinsleven kan gaan storten. Haar deelname aan het Engelse ‘ Big brother’ heeft haar carriere een boost gegeven. Verder heeft ze een nieuw productiemaatschappij opgezet waarbij ze alle hulp van haar vriend krijgt.

Hoewel Shilpa ervan beschuldigd wordt dat zij de oorzaak is van de scheiding tussen Raj Kundra en zijn vrouw Kavita, hebben haar ouders hun goedkeuring gegeven voor het huwelijk tussen hun dochter en Raj Kundra.

13 REACTIES

 1. Ze heeft genoeg carriere gemaakt… ik snap wel dat je met zo’n figuur niet aan een gezinsleven wilt denken maar jah alles is maar tijdelijk ook schoonheid… Zij is echt een prachtige vrouw…
  Je weet maar nooit wat de reden is van zijn scheiding, zij hoeft niet perse de oorzaak te zijn…

 2. dat shilpa de oorzaak is van de scheiding tussen Raj Kundraen Kavita had ik niet verwacht!!!!!!!!!!!!!!

 3. nou euhh k snap niiejt wrm glijk shiilpa de sguldd krygtt vn de sgeidiinng!! :S
  Maarjaa se passe wel goed by elkaar 🙂

 4. sorry,, mijn mening heeft niks met deze onderwerp te maken en mijn mening is ook niet zo belangrijk
  maar ik vind hindoestaanse films echt bulshit geworden, ik heb al 2 jaar geen enkele hindoestaanse film meer gezien terwijl ik vroeger gek op was, en geen enkele film miste, ik had van me zelf nooit verwacht dat ik ooit geen hindoestaanse films zou kijken maar het is toch wel gebeurt,,
  Fijne dag nog allemaal

 5. IEEWWW,SHILPA WAT DOE JE JE WEL AAN
  JE,VERDIENT,BETERE,DAN,EEN,MAN,DIE,AL,GESCHEIDE,IS!!

  HIJ,VERLAAT,ZEN,VROUW,VOOR,SHILPA,NOU,DAN,KAN,HIJ,LATER,SHILPA,VERLATEN,VOOR,EEN,ANDERE,KK,AAP,DATIEEJJ,IS!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.