Saif woedend op zus Soha om sexy foto’s

Bollywood actrice Soha Ali KhanBollywood actrice Soha Ali Khan veroorzaakte enkele weken geleden enige commotie met haar sexy foto op de cover van het blad Maxim. In een onlangs gehouden interview vertelde de anders zo conservatieve Soha dat het geen publiciteitstunt maar een eenmalige fun shoot betrof. Op de vraag wat haar familie van de foto’s vond, antwoordde ze dat haar moeder vond dat ze er goed uit zag en gaf aan dat ze haar broer, Bollywood acteur Saif Ali Khan, nog niet gesproken had. Nu blijkt dat Saif niet op de hoogte was van de sexy fotoshoot van Soha.

Hij was razend toen hij zuslief in een sexy pose op de cover zag prijken en heeft gedreigd alle contacten met haar te zullen verbreken als ze weer over de schreef gaat. Na enige bemoeienis van hun moeder hebben broer en zus het weer goed gemaakt en heeft Soha zich voorgenomen om de adviezen van haar broer op te volgen. Hieruit kunnen we de conclusie trekken dat Saif een dubbele norm heeft, hij verbiedt zijn zus een strip-to-success strategie terwijl hij zijn vriendin, Kareena Kapoor, juist aanspoort om dat wel te doen. Hier nog een foto van Soha in Maximum.

42 REACTIES

 1. Naajaaa ik zou het nog snappen maar als hij kareena het juist aanraad om zo te doen,, snap ik het niet meer.. :p

 2. Nou ik snap wel waarom saif boos is ik zou als grote broer ook dan boos worden als je zusje zoiets doet .Maar ik vind het wel leuk

 3. Al die actressen zijn zo eerst komen zo onschuldig in de filmwereld en later zie je hoe ze veranderen alleen maar om aandacht te trekken…
  Ik snap dat Saif het niet leuk vind maar dan moet hij zijn vriendin ook niet laten…
  Maar denk niet dat Kareena een persoon is die naar zijn vriend zal luisteren als hij iets zou verbieden…

 4. hallo ik ben met saif eeens heb je die foto s gezien ze is half naaakt en dat hoort niet by het geloof

 5. Omgg ik snap haar egt niet,, Ze is zoo lief enzoo en gaat ze zulke foto’s maken.

  Ik snap Saif wel , maar hij is ook raar mann

  Bollywood is egt verneukt man.

 6. Hij is de echte man. Hij heeft ballen. En wie iets tegen Saif heeft, heeft iets tegen mij.

  Later.

 7. HY IS Wel heeell erg raaar!! Nou ik ben het er helemaal mee eens dat zijn zusje niet zoo hoort te doen en k vind et wel goed wat ie sei tege dr.. maarr wrmm segtt ie dn juiist tege kareena om zowiets te doenn hy moet eerst naaa syn eige vriendin kykee dn pas syn susje beoordele!!

 8. ja ik snap het wel hoor tuurlijk wordt hij boos als di zusje zulke foto’s maakt njaa
  xxjes my

 9. Ik vind dat Saif gelijk heeft maar wat ik raar vind is dat hij Kareena aan moedigde om topless. Ik snap dat niet???????? Maar asl een grote broer heeft hij gelijk ik vind Soha helemaal geen type er voor.

 10. Meneer Saif heeft gelijk, maar hij is wel een slechte voorbeeld voor zijn familie.
  Zulke kleding passenn niet in hun geloof en daar prijs ik hem wel.
  Bhartie naris worden vaker misbruikt om het land dus India naar een tolerante peil te krijgen.Vrouwen regeert door hun lichaam de wereld.

  Ram Teri Bhartie Narie Kapre Oetaar ke paisa kamaata. Tum kis kis ko Izzat betjata.

 11. Goedemorgen,

  Ik weet bij God niet waarom mensen gelijk ’t geloof hierbij betrekken. Van onze geloof mogen wij heel veel niet.Wij mogen niet in film’s spelen,dansen,zingen,drinken (alcohol),vrouwen geen hand geven,altijd Hallal eten (net alsof wij al het vlees gecontroleerd hebben voordat wij het benuttigd,laats las ik het in de Metro weer iets absurd’s vrouwen mogen geen parfum en geen makeup gebruiken, mijn zus was gelijk over de rooie. Onze geloof is de beste andere geloof is slecht, maar wij vluchten wel van onze eigen moslimland naar een Christenland waar wij alles mogen en in onze eigen land niet. RAAR HE !!!
  Dus mensen ophouden met het gedoe laat Soha met rust zolang zij vrijgezel is laat haar, haar eigen gang gaan. India is gelukkig een democratisch land waar ook de vrouw heel veel rechten en plichten heeft. Gelukkig zijn de vrouwen nog slimmer geworden en daardoor bereiken ze ook heel veel in de maatschappij.

  mvg

  Rahat

 12. wat is nou weer het probleem zaif als kareena of pamela anderson naakt z gaan zou je wel stil zijn mar je dit is je zusje toh…. jongwe jij hebt jouw leven en zij de hare ligt eraan wat je er mee doet nopu zij kiest daar voor…respect gwn die picc want k ik doe dat wel WHEHEHEHEHEHE..(bad)

 13. well kareena is een grote bitch en soha is een volwassen iemand dat ze kan beslissen wat ze goed vindt of niet.saif vraagd ook niemand voordat hij iets doet.dan een relatie met die dan de andere.
  nou dan waarom moet hij bemoeien over soha???

 14. tuurlijk mag hij boos op soha worde

  maar nie als hij het tegen zn eigen vriendin zegt

  hij moet maar eerst tege zn vriendin zegge dat ze het nie moet doen

  en dn naar soha Ghaan

  duss….

  en jj hebt gelijk rahat:P

  -XXX- I. girl

 15. ey het valt me wel op dat na di reacie van rahat nu opeens sommige mensen zegge vn laat haar tog enz..
  njaa soha is best een mooi meisje maar ik had egt ni gedacht dat ze dit zou doen ik ben et helemaal eens met saif!!
  groetjess afghangirl

 16. Vind dit maar vaag… Saif vergeet opeens dat hij in Bollywood (showbizz) werkt en zijn zusje ook. Als hij het zo erg vind dan had hij voordat ze in films kwam al gelijk tegen dr moete zeggen dat ze niet in films mag komen. In de armen van andere mannen gaan mag blijkbaar wel… en zn vriendin komt in een bikini wat hij heel normaal vind maar als zn zusje (die het zelfde werk doet) in schaarse kleding komt is ht gelijk hel… vaag…

 17. ik vind dat Saif gewoon een hufter bende is . trouwens SAalman khan
  is ook een hufter bende . Deze gasten horen niet in bollywood .
  Opzouten geblazen.

 18. soha heeft een mooie lichaam ik vindt best dat ze dat mag laten zien. ik vind dat saif ongelijk heeft want soha is een volwassen vrouw. ze gaat tpg haar hele leven niet naar hem luisteren..

 19. ik vindt dom want zij is een actris en zij mag met allerlei manen gaan filmen en in de films ook zoennen haar broer woordt niet boos maar als zij zo een foto maakt haar broer woordt wel boos ik begrijpt echt niet.

 20. wat hij heeft ballenn…!!!!
  jah aan de ene kant heeft hij gelijk maar kijk wat zijn vriendin doet…!!! dat is tog ook abnormal..JEjjetjee man,…iick snap hem nie

 21. vijider zij horen mischien niet in bollywood dat helmaal niet waar is
  de khan’s hebben heel bollywood industrie beroemd gemaakt dus ik weet niet wat jij praat dom kut hoofd zo te lezen heb jij egt eeen hele leege hoofd mischien zit er wat zaagsel in maar dat heeft toch geen zin jij hoort eigenlijk niet in deze wereld je bent gewoon een zaaagsel hoofd klaar!
  en nog iets hun zijn tenminste bollywood acteurs mensen geven om hun
  maar jij bent nada nopes gewooon niks niemand geeft niets om jou dus denk altijd eerst even na voordat je iets over de khan’s zeg sukkel
  nou opdonderen jij flikkertje

 22. Hate srk haters,

  Hoi, als ik mijn niet vergist heeft Vijinder z’n eigen mening geuit waarom moet jij HSH hem gelijk aanvallen en uitschelden dat heb jij toch niet van je moeder geleerd.
  En bovendien Bollywood bestaat vanaf 1912, en kreeg zijn populariteit toen de eerste film van India Film Awara voor het eerst in het buitenland was te zien. Vanaf dat moment is Bollywood wereld beroemd geworden en het was geen Khan maar een Kapoor.

  Rahat

 23. Hé Rahat, ik ben met veel punten met je eens. Maar je moet ook niet de waarheid verstoppen. We weten toch allemaal, dat bollywood voor 80% door Khan’s zijn beroemd geworden.

  En kom op, stel je een bollywood voor zonder: Srk, Aamir Khan, Saif Ali Khan en Salman Khan.

  Wie blijft er dan over: Big B en paar andere andere acteurs.

  Kijk Rahat ik heb respect voor je, maar soms hebben andere mensen wel gelijk, want als iemand zoals Vijinder zoiets zegt, dan kan iemand anders er gekwetst van worden

  Later

  Ps.
  Ik hoop dat je het begrijpt.

 24. Zeker joh mafkees saif ali khan
  ga tegen je vrouw zeggen dat ze niks mag doen als je durft idioot.
  wedden dat kareena meteen uitmaakt
  Als ik heb zusje was, zou ik echt niet naar hem luisteren.
  die idiooot met die slet vrouw van hem

 25. ja ik vind het wel mooi hoor maar ik zal het zelf niet gedaan
  hebben ze doet het alleen om geldddddddddddddd

 26. Ik ben het eens met saif
  zo laat je je zusje niet op de foto zeten
  mijn broer zal ook kwaad op me worde

 27. @KareenA(L)SaIf

  ben ook wel met je eens maar
  tegen z`n vrouw zegt hij dat
  ze dat mag doen en zijn zusje
  zegt hij dat ze het niet had
  moeten doen. :p

 28. […] actrice Soha Ali Khan, die enige maanden geleden van haar bravo imago afstapte voor een sexy foto op de cover van het blad Maxim, heeft nu tot een ieders verbazing ingestemd met een topless foto […]

 29. ik vind het wel goed van hem maar dat hij tegen kareena zegt om het wel te doen snap ik dan weer niet hoor waar slaat dat op maar ja moet hij weten wel goed dat hij om zn zusje geeft

 30. IK vind het nonsens moeder vind dat ze er goed uit ziet,en broerlief gaat door het rooie.

  ze is dan toch wel volwassend genoeg om te bepalen wat ze wilt en hoe.

  Ze gaan allemaal half naakt als het om bollywood gaat tegenwoordig daar heeft geloof niks meer mee te maken .
  Het gaat alleen nog maar om the big name.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.