Celina Jaitley in film met Sean Connery?

Bollywood actrice Celina Jaitley Bollywood actrice Celina Jaitley zal voor haar nieuwe Engelse filmproject ‘The Quest of Sheherzade’ mogelijk samenwerken met de Schotse superster Sir Sean Connery. De opnames van Celina’s eerste Engelse film ‘Love Has No Language’ zijn onlangs afgerond en haar tweede internationale project ‘The Quest of Sheherzade’ zal volgend jaar starten. Voor haar nieuwe film zal de Bollywood actrice met twee Hollywood sterren werken. Volgens geruchten zal Sean Connery een van de rollen op zich nemen. Celina is super enthousiast over de eventuele samenwerking met de legendarische ster die voor haar de de ultieme vertolker van ‘James Bond’ is.

3 REACTIES

  1. Ik dacht altijd dat zij blauwe ogen had, en vond dat echt super mooi. En wat blijkt? Ze draagt gewoon op heel veel foto’s lenzen en heeft bruine ogen…haha! Echt te lelijk gewoon.

    Nouja, in iedergeval weer even over het onderwerp:
    Als de geruchten waar zijn wens ik haar veel succes, en een film in de Hollywood wereld maken kan natuurlijk altijd een nieuw mooi begin zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.