Aamir Khan bij Energy Globe Awards

Aamir Khan bij Energy Globe AwardsPolitiek, muziek en film kwamen de afgelopen week bijeen in het Europees Parlement tijdens de negende Energy Globe Awards. De prijzen – die bevordering van het gebruik van schone en duurzame energie beogen – werden uitgereikt in de categorieën Aarde, Vuur, Water, Lucht en Jeugd. Kofi Annan en Michail Gorbatsjov waren aanwezig, evenals de muzieksterren Alanis Morissette, Zucchero en Dionne Warwick en Bollywood acteur Aamir Khan.

Khan kwam naar het Parlement om aandacht te vragen voor de gevolgen van de klimaatverandering “Het redden van bronnen zou de eerste stap moeten zijn om de klimaatverandering te vertragen. Wij zijn de enige schepselen ter wereld die tegen de natuur handelen” zei hij.

“De meeste mensen in India proberen progressief te zijn. Mijn vraag is wat vooruitgang is. Alle dingen die ons hebben geholpen om vooruitgang te boeken, hebben eigenlijk in reusachtige vernietiging van de aarde geresulteerd – of het vliegtuigen, elektriciteit, gsm’s of grote fabrieken zijn”, aldus de Bollywood ster in een interview.

6 REACTIES

 1. i love aamir khan
  hij is een top acteur en denk ook eens na over de toekomst de meeste acteurs denken alleen aan hun zelf
  love aamir

 2. Hij denkt inderdaad overal aan… daarom maakt dat hem een superpersoon met veel tallent…

  Na Raj Kapoor vind ik hem de beste acteur…

 3. ik vind hem echt geweldig acteur
  niet net als de andere acteur zoals srk salman gewldig wat die doet
  vet acteur

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.