Amsterdam India Festival in november

In november organiseert het Concertgebouw in samenwerking met een groot aantal culturele instellingen waaronder het Rijksmuseum, Amsterdam Fashion Institute, Tropen theater en vele anderen het India Festival. Naast vele culturele uitingen is er ook aandacht voor de economische banden tussen Nederland en India.

Het Amsterdam India Festival presenteert van 12 november tot en met 30 november 2008 een veelzijdige culturele staalkaart met tientallen evenementen op het gebied van muziek, dans, mode, film, fotografie, theater, beeldende kunst etc.

Parallel aan het culturele festival zullen onder auspiciën van het Ministerie van Economische Zaken en het werkgeversverbond VNO-NCW, kopstukken uit het bedrijfsleven van Nederland en India met elkaar brainstormen over o.a. investeren en innovatie; Nederland als gateway tot Europe, nieuw entrepreneurship enz . tijdens het congres dat van 19 november tot en met 21 november gehouden wordt.

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.