Bollywood IIFA Awards 6-8 juni in Bankok

Bollywood icoon Amitabh Bachchan heeft tijdens een persconferentie in Mumbai meer details bekend gemaakt over de Indian Film Academy awards (IIFA) ceremonie welke volgende maand van 6-8 juni in Bangkok plaatsvindt. Dit evenement, dat elk jaar in een ander land wordt georganiseerd, zet niet alleen de Indiase filmindustrie op de kaart maar bouwt ook nog eens een brug tussen verschillende landen, bedrijven en mensen. Ram Gopal Varma’s film “Sarkar Raj” met Amitabh, Abhishek en Aishwarya Rai Bachchan zal tijdens het IIFA weekend in première gaan. Verder zullen er daverende optredens zijn van onder meer Akshay Kumar, Kareena Kapoor, Katrina Kaif, Priyanka Chopra, Vivek Oberoi en Govinda.

13 REACTIES

  1. Wie Katrina en Kareena binnekort wilt bewonderen kom op 21 juni naar Ahoy Rotterdam. Kaarjtes verkrijgbaar via ntk.nl Shahrukh komt ook. Ik had dit al een aantal maanden geleden gezegt en gelukkig heb ik geen verkeerd informatie doorgekregen. Ik heb mn kaartjes al…. be there IEDEREEN!!!!!!! ow Arjun Rampal komt ook!

  2. nou ja zeg….hb net gelezen dat er geen SRK is…en helemaal niemand van de Khan’s daar zou zijn…Filmfare awrds was fantastich met srk’s leuke grappen en zo…Zee cine was te gekkkkkkkkkkkkkk…het optreden van Shah was kei gaaf…en nu vanwege die ruzie tussen die oude man Amitabh en Shah…komt Shah niet..wel baaaaaaaalen zeg…Shah heeft de meest successvolle film gemakt(om shanti om) in 2007…:( dit absoluut niet cool…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.