Babul Supriyo brengt nieuwe cd uit

De populaire Bollywood zanger Babul Supriyo heeft een nieuwe cd uitgebracht De populaire Bollywood zanger Babul Supriyo heeft een nieuwe cd uitgebracht met als titel ‘Untitled’. De cd – die een mix is van ballads, folkloristische en swingende nummers – bevat 10 tracks waaronder de door Nusrat Badr gecomponeerde nummers ‘Sanwariya’, ‘Khushnuma’ en Yaadein’. Na zijn succesvolle debuutalbum ‘Sochta Hun’, kwam zijn cd ‘Kuch Aisa Lagta Hai’ uit, gevolgd door ‘Untitled’.

Babul die geprezen wordt om zijn prachtige stem en onderscheidende stijl, brak door met het nummer ‘Dil Ne Dil Ko Pukara’ uit de kaskraker ‘Kaho Na Payaar Hai’ met Bollywood hunk Hrithik Roshan. Daarna scoorde de getalenteerde zanger de ene hit na de ander met nummers uit populaire Bollywood films als ‘Hum Tum’, ‘Fanaa’, ‘Vivaah’, ‘Maine Pyaar Kyun Kiya’, ‘Hungama’, ‘Chori Chori Chupke Chupke’, ‘Maine Koi Jadoo Nahin Kiya’, en ‘Tera Jadoo Chal Gaya’.

3 REACTIES

  1. Hij heeft echt een mooie stem.
    En de ene lied uit de film Hum Tum (Saanson ko saanson me) vind ik gewoon het beste van hem.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.