Madhuri Dixit krijgt Padma Shri Award

MadhuriBollywoodster Madhuri Dixit ontvangt op 10 mei de prestigieuze Padma Shri Award voor haar bijdrage aan de Indiase filmindustrie. Deze onderscheiding wordt door de Indiase overheid toegekend aan Indiase burgers die op verschillende vlakken – zoals, sport, kunst, literatuur en wetenschap – van grote betekenis zijn voor hun vaderland.

Hoewel haar comebackfilm ‘Aaja Nachle’ weinig succesvol was, weet de onbetwiste koningin van Bollywood nog steeds het hart van menigeen te raken met haar million dollar smile. Madhuri zal samen met haar man overkomen om de award ceremonie bij te wonen. Daar de actrice op 15 mei ook nog eens haar 41e verjaardag viert, wordt het een waar festijn voor de hele familie.

19 REACTIES

  1. woow 41 jaar Ze is egt oud gewordee mann
    Jahh zee kon wel een betere film maken had beter van haaar verwacht.

  2. sorry hoor maar ik vind de film aaja nachle zo mooi dit vond ik een van haar mooiste films die ik heb gezien. Zij verdient de award echt gefeliciteerd

  3. jij bent mij aller grootste fan en ik wil je ontmoeten maakt me niks uit dat je oud bent wand je speelt als de beste net zoals rani ook eentje ik hoop dat je niet boos word van die rani maar perfecte speler ben jij!!!!!

  4. NOU Ik snap niet wrm et geen succesvol film was ik vond AAja nachle erg leuk..!
    En Madhuri had heel erg goed geacteerd in die film dus ik vind dat se die award wel verdient 😉

  5. ik d8 als mensen ouder worden worden ze lelijk maar maduri is kenker mooi geworden zeg toe maar zeg 😛

  6. hallo iedereen aub respect voor haar ten eerste zij is echt bijzonderen vrouw volgens mij niemand kan net als madhuri acteren en dansen zij heeft alles god bless u madz l love uuuuuuuuuuuu gr…

  7. zo haar film was echt leuk!!!!! heb ook een cd van haar die liedjes zijn ook te gek!!!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.