Bachchans weblog superhit in cyberwereld

Bollywood mega superster Amitabh Bachchan is onlangs een eigen weblog begonnen die net als hij enorm populair is. Als acteur en zoon van een poëet durft Amitabh zijn emoties op zijn blog te ventileren en is hij zorgvuldig in zijn woordkeus, hetgeen een waar genot is voor zijn fans en critici.

Zijn fijngevoeligheid en emotionele aard zijn niet alleen de succesfactoren voor zijn werk als acteur maar ook voor zijn blog. Bovendien neemt de superster ondanks zijn drukke agenda, toch de tijd om recente ontwikkelingen in zijn leven en werk via het net met al zijn fans te delen die op hun beurt weer vragen kunnen stellen. Zij zijn enorm blij dat ze op deze wijze, waar ook ter wereld direct in contact staan met hun idool.

Er zijn miljoenen blogs op internet en elke dag komen er weer duizenden bij. Slechts een aantal, waaronder die van Big B, zijn succesvol omdat ze met passie en regelmaat worden beheerd. In tegenstelling tot bijvoorbeeld Bollywoodsterren Aamir Khan en Ajay Devgan, die hun blogs ter promotie van films inzetten, blogt Amitabh Bachchan vanuit zijn hart.

9 REACTIES

  1. Hij is gwn nummer 1 nogt steeds bewijst het hier ook al weer ga zo door BIG B we all love you i love you and ash&abi rock the world:D:D

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.