Sexy Sheryln in Yash Raj film

Sherlyn ChopraNa een commercieel desastreus jaar heeft Aditya Chopra, hoofd van Yash Raj Films, Bollywood sexbom Sherlyn Chopra benaderd voor een filmrol met Shahid Kapur en Rani Mukherji als tegenspelers. De film, waarvan de titel nog niet bekend is, verhaalt over een driehoeks relatie en zal geregisseerd worden door Anurag Singh. Yash Raj Films hoopt met veel sexy en stomige scenes het volwassen publiek aan te spreken.

Sherlyn die net als Mallika Sherawat en Rakhi Sawant vaak niets verhullende kleding draagt, is erg blij met haar filmrol en geeft aan geen enkele moeite te hebben met hete scenes. Na haar weinig succesvolle filmrollen in Time Pass, Game, Raqeeb en Red Swastika had ze met haar muziekalbum ‘Outrageous’, gelanceerd door Yash Chopra, de overstap gemaakt naar een zangcarrière. Ze ziet deze rol dan ook als een nieuwe kans en wil alles uit de kast halen om een goede prestatie te leveren.

16 REACTIES

 1. Actresse’s zoals haar denken zeker door bloot voor de camera te staan wel makkelijk fans kunnen trekken…

  Die Mallika en Rakhi vind ik echt vieze wijven hoe ze zich kleden gewoon vies… Maar goed blijkbaar zijn er genoeg mensen hun waarderen anders zouden ze niet in bollywood zijn…

 2. damn man.
  kan het niet nog erger. waarom moeten er nou vieze scenes tussen zitten.
  dat slaat helemaal nergens op man.
  maar ja ik denk dat ik die film toch niet ga kijken.

 3. Dat had ik niet verwacht van Yash Raj. Dat hij zulke films zou maken. Hopelijk wordt het niet te…..

 4. HAHAHA EN DT NOEM JE NIET GELIJK BEAUTY WNT SE LAAT GWN HAAR HELE LICHAAM ZIeN,,! LEVELOOSSEE WIJFF

 5. door bloot voor de camera staan woord je nooit broemd vooral als je tegenspeler een schoonheid als rani is.

 6. pff man toch vroeger was bollywood niet zaoals nu toen kon jij amper een kusscene zien laat staan iemand die bloot is man als bollywood zoals hollywood wil worden gaan zij nooit ver geraken kom op zeg waar zijn die films zoals die van serukhan kal hoo na hoo of dilwale dulhania le jayenge of khabi kuschi khabi kam de films waardoor mensen huilen als zij dat zien indische film moet indis blijven en die moet indische spiritualiteit hebben

 7. ik ben trots op bollywood want heel de wereld kijk ernaar ik ben niet indis maar ik ben joegoeslav van macedonie en wij komen oorsponkelijk van india wij zien er zo uit wij praten bijna zelfde taal moest ik maar een acteur zijn gingen jullie zien wat voor films zouden uitkomen en wat voor acteer talent dat ik heb zoals die van serukhaan ik lijk op hem maar zonder die schefe neus haha maar toch khan nr 1

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.