Figuranten voor Bollywood films lastig te vinden

Figuranten voor Bollywood films lastig te vindenHet wordt voor Indiase Bollywood producers steeds moeilijker om figuranten te vinden. Indiase films worden steeds moderner, maar het huidige figurantenbestand bevat slechts Indiërs die eruit zien als de gemiddelde riksjachauffeur of bazaarhouder. Filmproducenten hebben hierdoor weinig keus als het gaat om het vinden van moderne figuranten die in deze moderne films passen, zo meldt website z24.nl.

In plaats van op markten en straten, spelen de films zich nu af in moderne winkelcentra of nachtclubs. Dit leidt ertoe dat filmproducenten steeds meer buiten de vakbonden om gaan zoeken naar figuranten, meldt de site.

17 REACTIES

 1. Nou dit is pas nieuws! Ik zou graag meer van dit soort berichtgevingen zien.

  Ik heb inmiddels mijnabonnement op de Parool stopgezrt hiervoor… wauw!

 2. Muwhwahua .. Mij kunnen ze wel vragen hoor =P

  Btw. Zee cineawards 2008 komt naar Londen !
  [26 april 2008 op zee cinema]

  X.

 3. Die website z24.nl heeft bij dat artikel een foto van Aishwarya Rai geplaatst.Deze mensen (blanke Nederlanders)kijken altijd neer op Indiase’Bollywood’films,meer uit jaloezie omdat deze sterren en films wereldwijd beroemder zijn. Volgends deze website staat het in The Wall Street Journal,maar ik ben het nergens tegengekomen en het klopt ook niet.

 4. AHAHAHAHA ik zou wel in bollywood films wille spele maar nie als figurant ofzo ik wil een hoofdrol:P ook al kan ik nie een indiaans spreke:P:P

 5. nou ja seg komen se tog hieeeer heen ik wil wel mee spelen hoor haha egt waaaaaaar nooooooooo
  ik wil meeeee spelen waar srkajol in speelt hahahaha
  ok bubye
  srkajol-loverr

 6. pfff ik ben niet beschikbaar ik moet morgen met de directeur van bollywood industrie gaan dineren past juist niet in mijn schema en darnaa moet ik met srkhan acteren gaat niee sryyy haha man toch ik zou graag een figurant zijn als zij me zien een mijn acteer talent gaan zij de hele set laten vallen en abischek eruit gooien en mij aannemen voor 15 miljoen doe ik het bel mij yasch chopra 200300 haha

 7. Hallo.

  Zou graag als figurant willen spelen in een bollywood film.
  Lijkt me echt een hele leuke uitdaging en vind toneelspel heel erg leuk. Heb op school in vele toneelspelen mogen spelen en vind het tof om te doen.

  Met vriendelijke groet, Denise.

 8. Ik zou ook graag willen acteren, dansen en acteren is mijn passie…. geweldig ben voor nederlandse films gevraagd maar heb het afgewezen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.