Karishma maakt zich op voor comeback

Bollywood actrice Karishma KapoorHet is alweer een tijdje geleden dat Bollywood actrice Karishma Kapoor in een film heeft gespeeld. Sinds haar huwelijk en de geboorte van haar dochter is het een tijd lang stil geweest rond de 32-jarige zus van Kareena Kapoor. Maar door komt binnenkort wellicht verandering in. Terwijl ze op een goed filmaanbod wacht, laat Karishma zich steeds vaker zien op verschillende evenementen en poseert ze graag voor fotografen die staan te dringen om een foto van haar te maken.

De actrice wordt geroemd om haar lichte, perzikachtige huid en lichtkleurige ogen. In tegenstelling tot haar familieleden heeft ze geen gewichtsproblemen en ziet ze er na de bevalling nog steeds tiptop uit. Dat ze nog steeds in trek is, blijkt uit het feit dat ze onlangs Bipasha Basu als brand ambassador van een juwelenmerk vervangen heeft. De eigenaar vond dat Karishma’s lichtere gelaatskleur en klassieke uiterlijk beter bij zijn merk past.

22 REACTIES

 1. Ik heb haar films zo gemist ik vond haar heel goed acteren…
  Zij is de enige die na haar huwelijk voor een lange tijd gestopt is…. wel jammer

 2. ze heeft een dochter en ziet er nog steeds tiptop uit, kajol ziet er ook tiptop uit nadat ze 2 kinderen heeft

 3. Karishma Kapoor,geboren 25 juni 1975, is geliefd voor haar acteerprestaties,danskwaliteiten,beleefdheid, hardworking & dedication,screenpresence en ze is heel mooi en vele awards.Met alleen mooi zijn(M/V)kom je niet verder in India,daar hebben zij te veel van. Drie prestigious Filmfare Award en 1 Filmfare Critic Award ea. Men wil haar terug zien in films, of ze dat doet? We’ll see.I’m hoping she does. Ze doet sociaal maatschappelijk werk en ’t geeft haar enorme voldoening. Vier generaties vaders kant en 3 moeders zijn celebrities.Gaat ook goed met haar gezin dus alle rede om op dergelijke functions zo af en toe aanwezig te zijn.

 4. zoow jah dat is weer een lange tijd geleden:D
  als ik eerlijk moet zijn is zij beter dan haar zusje
  in het acteren:S maar ja wat maakt het nou eemaal uit ze blijven even mooi tg?
  ik hoop dat ze weet snel komt acteren
  ze doet het nog steeds goed denk ik:D

  latezzzzzzzzzz

 5. ik vind haar echt knap en origineel ze draagt nooit zoveel make-up.En ze kan goed acteren, vooral als ze een jarloeze meisje speelt.

 6. Het is niet leuk als zij bipasha basu hebben ontslagen daarvoor. Alleen maar omdat Karishma van alles t lichter heeft.

  Maar zij is wel erg mooi voor juwelen enzo.

 7. Hmmm, nou ik heb haar niet gemist op het witte doek. Ze is een goed actrice daar niet van. Maar niets is speciaal aan haar. Ik vindt haar zo standaard. Kareen daar in tegen… 😀

 8. ik vind dat zij best goed kan acteren , vooral als zij de rol van rustige meisjes hebt inde film shakti en raja hindoestani vind ik haar top.

 9. ik heb haar films lang niet gezien want ze kan heel goed acteren en ze is ook heel goed in alles en ze is ok erg mooi ik hoop dat ze een nieuwe film mag maken want ik heb er wel zien

 10. zo dat is leuk zeg
  hou van haar films ze speeld zo mooi en leuk
  ze is de best!!!!!!!!!!!!!!

  i love hear xxx shona (L)

 11. nou toen kareena kapoor net nieuw was leek ze veel op haar zus!! (10 keer dikker enzo dus ik bedoel niet het uiterlijk) maar haar acteren.. karishma’s acteer talenten zijn niet al te hoog eigelijk. Dit weten de bollywoodmensjes beter en zeggen welke juist wel goed kan acteren enzooww..
  igelijk acteert ze ook niet al te goed.. ik heb gehoord dat ze niet een was gecontracteerd voor dil to pagal hai dil deewana hai,..
  maar dat ze zelf enorm zeurde en dat ze toen pas een rolletje kreeg.. maar het kan een roddel zijn,.??
  ben blij dat ze terug is,, ze is heel knap maar kareena is sexy en heeft uitstraling dat goed in de showbizz past dus denk ik dat kareena het verder schopt dan haar….
  soow dat was lang:P

 12. nou ik vindt dat karishma beter is dan haar zusje kareena is acteert goed enkareen is een lelijk wijf vindt ik hahahah voor al in film khabhi khusi kabhi gham echt een heks was zij daar lelijkerddddd kareena

 13. se is best mooi
  @ shipla star kajol heeft tog geen 2 kinderen se
  heeft een dochtertje van 4 en se had een miskraam gehad

  ok maar ik vind haar wel mmooi

 14. Karisma Kapoor, nicknamed “Lolo” (Hindi: करिश्मा कपूर, born 25 June 1974 in Mumbai, Maharashtra, India) is a National Film Award-winning popular Indian actress who appears in Bollywood films.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.