Carrière Neil Nitin Mukesh in de lift

Neil Nitin MukeshDoor zijn rol in de film ‘Johnny Gaddar’ heeft Bollywood nieuwkomer Neil Nitin Mukesh veel aanbiedingen en goede projecten in de wacht weten te slepen. In tegenstelling tot vele andere acteurs komt Neil niet uit een gezin of familie van acteurs, maar van muzikanten. Hij is namelijk de zoon van zanger Nitin Mukesh en kleinzoon van Mukesh, de zingende legende van Bollywood.

Neils uiterlijk en acteertalent hebben ertoe geleid dat zijn debuutfilm goed werd ontvangen. Ondanks de lovende recensies heeft Bollywood acteur Ranbir Kapoor de meeste debuutawards binnen gehaald. Neil zit daar niet mee, omdat hij Ranbir als een broer beschouwt en dus ook zijn blijdschap deelt. Ondertussen timmert hij zelf hard aan de weg met films als ‘Tere Kya hoga Johnny’ en ‘Fashion’. Daarnaast heeft hij voor 2008 nog veel grote projecten met top regisseurs en acteurs op stapel staan.

19 REACTIES

 1. Net als Ranbir Kapoor, hoop ik voor NNM dat hij ook er in slaagt de top te bereiken. De twee heren, nat als Abhishak een gigantische uitstraling. Bovendien hebben de Kapoors en de Mukesh familie toch een byzondere band. Wellicht de mogelijkheid om deze twee heren (en wie weet met Abhishak) ooit in één fim te zien?????

 2. heeft hij echt indie afkomst? want hij lijkt absolut niet op indoestanse hij is heel blond enzo ik dacht dat hij amerikaans is.

 3. Hé, Sanjay hou een keer eens je bek dicht. Jij zit altijd over Srk en andere Khan’s aan het praten.

  Ik wil niet veel zeggen, maar door de Khan’s is bollywood beroemd geworden.

  Stel je een bollywood voor zonder: Shahrukh Khan, Aamir Khan, Saif Ali Khan, Salman Khan!!

  Ik zweer als die Khan’s er niet waren, was bollywood nooit zo beroemd geworden in de wereld.

  Kijk maar naar Srk; de beroemdste acteur van Bollywood wereldwijd.

  Dus kijk uit voor wat je zegt.

  Khan’s for ever!!

 4. het kan well een succses worden maar denk het niet hij heeft de uitstraling van een …slechterik in een film niet als een HERO…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.